Fc26 bluetooth kulaklık sorunu

rypexx

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler selamın aleyküm laptopta bluetooth kulaklığım bağlarken fc26 ya giriyorum genelde müzik açık oluyo ilk başta sıkıntı olmuyo ama onlinena bağlanınca ses değişiyor Hane birini arayınca müzik sesi değişik gelir ya öyle oluyor çözümü var mı

Beyler selamın aleyküm laptopta bluetooth kulaklığım bağlarken fc26 ya giriyorum genelde müzik açık oluyo ilk başta sıkıntı olmuyo ama onlinena bağlanınca ses değişiyor Hane birini arayınca müzik sesi değişik gelir ya öyle oluyor çözümü var mı
Ses mi kısılıyor?

Reisim yok böyle ses arkadan gelir gibi olur ya ben genelde wpden birini aradığımda arkada müzik açık olunca öyle oluyordu ses değişiyo. Arkadan boğuk geliyor gibi oluyo

Reisim yok böyle ses arkadan gelir gibi olur ya ben genelde wpden birini aradığımda arkada müzik açık olunca öyle oluyordu ses değişiyo. Arkadan boğuk geliyor gibi oluyo
Tamam işte sesi kısıyor :D Ses ayarlarından iletişime gelip şunu bu hale getir tekrar dene. WPde değişmesinin sebebi de bu diğerlerinde olan şeyde bu iletişim etkinliği algıladığında bir şeyleri bastırıyor windows örneğin konuşma olan oyunda ses basarken arkadaki sesleride genelde bastırır bundan birde discordda var o da aynı halta yarıyor.
1765803812014.webp

Geri