Neler Yeni

Fitness kas geliştirenler yada bilgisi olan arkadaşlar bir sorum var

The Batman

80+ Silver
önceden estetik bir vücut için ugraşırdım yaşam tarzımın ve potansiyelimin buna uygun olmadıgını farkettim şimdi saglıklı bir şekilde bear tarzı olmak istiyorum boyum 185 kilom 98-100 arası gidip geliyor hem agırlık çalışıp hemde hayvan gibi yesem nasıl bir sonuç alırım

1744026214151.png

The Batman

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biz senin vücut tipini nerden bilelim.Eğer endomorfsan resimdeki gibi olabilirsin ama çok yemekten kastın abur cubur ve yağlı hamur işi şeylerse kutay yanık 2009 olimpiya olursun.
yok hocam protein agırlıklı besleniyorum tavuk et sebze tarzı arada çok abartmadan pizza dürüm falanda gömüyorum vücut yapıp atletik derler ya biraz iri yapılı omuzlar geniş gögüs kafesi çökük degil sert

yok hocam protein agırlıklı besleniyorum tavuk et sebze tarzı arada çok abartmadan pizza dürüm falanda gömüyorum vücut yapıp atletik derler ya biraz iri yapılı omuzlar geniş gögüs kafesi çökük degil sert
Endomorflar kalın kemikli, yavaş metabolizmalı,kolay kilo alabilen iri oluyor dediğin gibiyse olursun bence

Bunun gibi olabilmek için ne kullanmak gerektiğini söylüyorum ekte...
Günlük
500mg trenbolone enanthate
500mg testo anapolon
Anavalan hap
ADAMIN İÇ ORGANLARI BÜYÜMÜŞ GÖRMÜYOR MUSUN😁

The Batman

80+ Silver
Bunun gibi olabilmek için ne kullanmak gerektiğini söylüyorum ekte...
Günlük
500mg trenbolone enanthate
500mg testo anapolon
Anavalan hap
ADAMIN İÇ ORGANLARI BÜYÜMÜŞ GÖRMÜYOR MUSUN😁
bu örnek resim olabildigi kadar spor yapmak istiyorum lakin ne kadar denesemde plaj vücudu bende işe yaramıyor

Top Bottom