Yok ben alırım çin min farketmez Türkmenistan olayıyla çin halkının ne ilgisi var bizim devlet suç işlese ben de mi suçlu oluyorum he dolaylı yoldan vergi falan kazandırırım ona da ben bir şey yapamam keşke her şey yerli olsa da kaliteli olarak alsam ama öyle bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
"Asus'un merkezi Beitou Bölgesi, Taipei, Tayvan'da bulunmaktadır. 2009 itibarıyla Asus'un Tayvan (Taipei, Luzhu, Nangang, Guishan), anakara Çin (Suzhou, Chongqing), Meksika (Ciudad Juárez) ve Çek Cumhuriyeti'nde (Ostrava) üretim tesisleri vardı."
"
Many MSI graphics cards are manufactured at its plant in China. The company has branch offices in the Americas, Europe, Asia, Australia and South Africa.
"
Intel işlemci made in Taiwan?
Tayvan (Çince: 台湾省; pinyin: Táiwān shěng), Çin'in 23. eyaleti olarak kabul ettiği bölgedir. Çin Halk Cumhuriyeti hiçbir zaman Tayvan Adası'nı kontrol etmemiş olup günümüzde Çin Cumhuriyeti tarafından idare edilmektedir.
Aldığımız iyi bir çok monitörün paneli kimin? Boe'nin kim bu boe?
BOE Technology Group Co., Ltd. veya Jingdongfang, Nisan 1993'te kurulmuş bir Çinli elektronik bileşen üreticisidir.