Neler Yeni

felicon mekanik %60 klavye 250tl

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
beyler alınır mı sizce

Silinsin

80+ Silver
Tamam da başkan adamlar çinde üretiyor onları da zaten, şu devirde bi şekilde çine yarar sağlamaman imkansız, onu demeye çalışıyor arkadaş
Yok ben alırım çin min farketmez Türkmenistan olayıyla çin halkının ne ilgisi var bizim devlet suç işlese ben de mi suçlu oluyorum he dolaylı yoldan vergi falan kazandırırım ona da ben bir şey yapamam keşke her şey yerli olsa da kaliteli olarak alsam ama öyle bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Asus'un merkezi Beitou Bölgesi, Taipei, Tayvan'da bulunmaktadır. 2009 itibarıyla Asus'un Tayvan (Taipei, Luzhu, Nangang, Guishan), anakara Çin (Suzhou, Chongqing), Meksika (Ciudad Juárez) ve Çek Cumhuriyeti'nde (Ostrava) üretim tesisleri vardı."
"
Many MSI graphics cards are manufactured at its plant in China. The company has branch offices in the Americas, Europe, Asia, Australia and South Africa.
"

Intel işlemci made in Taiwan?
Tayvan (Çince: 台湾省; pinyin: Táiwān shěng), Çin'in 23. eyaleti olarak kabul ettiği bölgedir. Çin Halk Cumhuriyeti hiçbir zaman Tayvan Adası'nı kontrol etmemiş olup günümüzde Çin Cumhuriyeti tarafından idare edilmektedir.

Aldığımız iyi bir çok monitörün paneli kimin? Boe'nin kim bu boe?
BOE Technology Group Co., Ltd. veya Jingdongfang, Nisan 1993'te kurulmuş bir Çinli elektronik bileşen üreticisidir.

iPhone'un ekranlarını kim üretti boe :D

Son düzenleme:

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
size cringe gelicek galiba ama Şu Doğu Türkistan olayı için Çin marka almamak daha iyi sanırsam
Cringe filan değil gayet haklı sebep. Fakat şöyle bir durum var ki kullandığımız telefondan tut, ekipmanlara kadar %90 çin üretimi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,786
Üyeler
161,497
Son üye