Felsefe Hocamız bize sınav yapacak ne yapmalıyım

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Felsefe Hocamız sofienin dünyası sokratesin savunması ve troleybüs problemi kitaplarından 40 soruluk sınav yapacak ama ben okumadım sınav pazartesi olacak ne yapmalıyım

ne sınavı bu filozof olma sınavımı bizde sadece akıl yürütme ilk nerde çıktı fln sordu

Özetlerine bakacaksın kanka başka türlü yetişmez gibi internete yazarsın "x kitap özeti" gibisinden

Felsefe Hocamız sofienin dünyası sokratesin savunması ve troleybüs problemi kitaplarından 40 soruluk sınav yapacak ama ben okumadım sınav pazartesi olacak ne yapmalıyım
Hoca sınavın bu kitaplardan olucagini ne zaman dedi. Çunku o sofienin dünyası arkadaşımda var ve 500 küsür sayfa. Yani baya önceden söylemesi gerek bence. Üstelik 3 kitaptan sorcakmis

Hoca sınavın bu kitaplardan olucagini ne zaman dedi. Çunku o sofienin dünyası arkadaşımda var ve 500 küsür sayfa. Yani baya önceden söylemesi gerek bence. Üstelik 3 kitaptan sorcakmis
evet önce söyledi ama ilk başta erteledim sonra da sınavlar başladı zamanım olmadı

knkm Allah dünyaya 4 kitap gönderdi 1 inden sorumlu tuttu bizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,095
Üyeler
186,453
Son üye
mementomori113
Geri