Felsefe ve Bilim Bölümleri Açılabilir

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
17,535
Bu tarz konular Konu Dışı kategorisinde açıldığı zaman bazıları dalga geçme ihtiyacı duyuyor, Konu Dışı kategorisini “boş yapma” merkezi olarak görüyorlar. Böyle şeyleri engellemek için ayrı bölümler açmanın doğru olabileceğini düşünüyorum. @Mehmet Yılmaz

Felsefeye çok yaratıcı konular açılacağına adım kadar eminim

Katılıyorum. Böyle bir kategorinin bu zamana kadar açılmaması şaşırtıcı zaten.

Katılıyorum. Böyle bir kategorinin bu zamana kadar açılmaması şaşırtıcı zaten.
Bu tarz konular Konu Dışı kategorisinde açıldığı zaman bazıları dalga geçme ihtiyacı duyuyor, Konu Dışı kategorisini “boş yapma” merkezi olarak görüyorlar. Böyle şeyleri engellemek için ayrı bölümler açmanın doğru olabileceğini düşünüyorum. @Mehmet Yılmaz
Bence Açılmamalı
Ülkemizde Felsefe boş bir uğraşı olarak görülüyor bazı kesimlerce
türk insanı felsefe kaldıramıyor nedense açılmasın ya
altına booooooooooooooş'Çular doluşur ama açılırsa mükemmel konularım var

Bence Açılmamalı
Kesimlerin ne gördüğünün bir önemi olmadığını düşünüyorum. Çünkü bu tarz bir konu açmak isteyen insan nereye açacağını bilemiyor. Dolu var mesela bu kategoride olması gereken konu.

Bence Açılmamalı
Konu Dışı kategorisine açıldığı zaman daha fena oluyor işte, komik olduğunu sananlar yüzünden bir konu kaynayabiliyor.

Kesimlerin ne gördüğünün bir önemi olmadığını düşünüyorum. Çünkü bu tarz bir konu açmak isteyen insan nereye açacağını bilemiyor. Dolu var mesela bu kategoride olması gereken konu.
Konu Dışı kategorisine açıldığı zaman daha fena oluyor işte, komik olduğunu sananlar yüzünden bir konu kaynayabiliyor.
işte sorun boş'Çu tayfa
boş yazınca kendini bir şey sananlarla dolucak biliyorum
ama isterim felsefe yerinin açılmasını hatta seçilmiş üyeler o konulara erişim sağlasa mis

işte sorun boş'Çu tayfa
boş yazınca kendini bir şey sananlarla dolucak biliyorum
ama isterim felsefe yerinin açılmasını hatta seçilmiş üyeler o konulara erişim sağlasa mis
Ben de şunu demek istiyorum; zaten şu an bu şekilde durum. Konu Dışı kategorisinde herhangi bir bilim veya felsefe konusu açıldığı zaman mizah yaptığını sanan insanlarla doluşuyor. Konu Dışı kısmını boş yapma mekanı sananlar var, bunun önüne geçilmesi için açılmasının doğru olacağını söylüyorum.

Ben de şunu demek istiyorum; zaten şu an bu şekilde durum. Konu Dışı kategorisinde herhangi bir bilim veya felsefe konusu açıldığı zaman mizah yaptığını sanan insanlarla doluşuyor. Konu Dışı kısmını boş yapma mekanı sananlar var, bunun önüne geçilmesi için açılmasının doğru olacağını söylüyorum.
açılsın ne tartışmalar yapılır be
seviyorum tartışmayı
ancak boşçulardan ve sj yazanlardan nefret ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum aslında bi klup açabiliriz
bu sayede seçtiğimiz insanlarla tartışırız

hatta sen aç klübü

açılsın ne tartışmalar yapılır be
seviyorum tartışmayı
ancak boşçulardan ve sj yazanlardan nefret ediyorum

dostum aslında bi klup açabiliriz
bu sayede seçtiğimiz insanlarla tartışırız

hatta sen aç klübü
Kulüp yerine bölüm açılması daha doğru olur her türlü çünkü foruma arada bir girip bu tarz konularla ilgilenen insanlar olabiliyor, onların kulüplerden bile haberi yoktur belki. En doğrusu bölüm açılması.

Kulüp yerine bölüm açılması daha doğru olur her türlü çünkü foruma arada bir girip bu tarz konularla ilgilenen insanlar olabiliyor, onların kulüplerden bile haberi yoktur belki. En doğrusu bölüm açılması.
dostum ben klup açtım
gerçekten özenle seçicem insanları bence boşverelim ya bazı boş insanlar var biliyoruz onları
bence klup yapalım olmadı seni alırım kaliteliye benziyorsun yanlış anlama
sadece seçme insanlardan chat yapmak amacım
mesela adidas gibi boşları almiyacağım

Geri