Bilmem mi işin kısası bence fene git. Üniversite kazanmak kolay bir iş artık. Olay kendini geliştirmek yani. Fen lisesi kazanan biri de bunu yapabilir takma kafana. Lisenin ilk yılı şok olursun notlar düşer 2. 3. Yıl çereze bağlarsınBen ilk okul kazım karabekir orta okul şehit piyade belki biliyorsundur.
Şu an murat cem hoca diye biri var bursanın en sinirli hocası bizim okulda hiç sevmiyorum.Bilmem mi işin kısası bence fene git. Üniversite kazanmak kolay bir iş artık. Olay kendini geliştirmek yani. Fen lisesi kazanan biri de bunu yapabilir takma kafana. Lisenin ilk yılı şok olursun notlar düşer 2. 3. Yıl çereze bağlarsın
aynen ama iyi bir universitede okumak hala zorÜniversite kazanmak kolay bir iş artık.
8. Sınıf mısın şuan?Şu an murat cem hoca diye biri var bursanın en sinirli hocası bizim okulda hiç sevmiyorum.
Orası tamamen kişiye bağlı iste. Üniversite kazanamamak kalmadı. Ya iyi kazanacaksın ya kendi işini falan kuracaksın imkanlar azaldı. Ama fen lisesi kazanıyorsa iyi bir üni de kazanır benceaynen ama iyi bir universitede okumak hala zor
7. sınıfım hadi ben uyuyom.8. Sınıf mısın şuan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orası tamamen kişiye bağlı iste. Üniversite kazanamamak kalmadı. Ya iyi kazanacaksın ya kendi işini falan kuracaksın imkanlar azaldı. Ama fen lisesi kazanıyorsa iyi bir üni de kazanır bence
Ohoo daha çok varmış be. Ben de liseyr geçtin tercih yapacaksın sandım iyi geceler7. sınıfım hadi ben uyuyom.
Baktinmi la fotoya7. sınıfım hadi ben uyuyom.
hangi il desin.Tabikide fen lisesi
Konuyla alakasız Not:Meslek liseleri çok kötü hep kavga geçen okullar değildir sadece bulunduğu semtte göre degisijlik gosterir bende meslek lisesindeyim çok iyi hocalar hrp o meslek lisesinde dusundunuz seyler yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktinmi la fotoya
İstanbulhangi il desin.
İstanbuldakiler genelde iyi diyorlar hangi bölüm.İstanbul
Bilisimİstanbuldakiler genelde iyi diyorlar hangi bölüm.
kaçıncı sınıfsın yazılımı öğretiyorlar su an.Bilisim