İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Bu saate de çözmüyordur heraldeAblanın şuan işkence çektiğini ve şuan soru çözdüğünü düşünüyorum doğrumudur kral?
Bu saate de çözmüyordur heraldeAblanın şuan işkence çektiğini ve şuan soru çözdüğünü düşünüyorum doğrumudur kral?
Şu an hayatı biyolojiye sövmekle geçiyor.Ablanın şuan işkence çektiğini ve şuan soru çözdüğünü düşünüyorum doğrumudur kral?
11. sınıfdamıŞu an hayatı biyolojiye sövmekle geçiyor.
Bilmem Aman Allah'ım mat kitabına baktım o ne öyle işlemden yer kalmamış......Oooo ablan acaba kaç kere içten içe sinir krizi geçirdi?
Ben matematikde 1 soru çözene kadar canım çıkıyo çözemeyince bulduğum cevaba en yakın çıkanı yada en mantıklısını işaretliyomBilmem Aman Allah'ım mat kitabına baktım o ne öyle işlemden yer kalmamış......
İmkb fen mi? Eğer oysa durma kanka Bursa'da meslek lisesi ortamları çok kötü kendimden biliyorum. Ben de Anadolu geçtimBursa da.
Osmangazi kankamBursada mı oturuyorsun hangi ilçe?
11. Sınıfım şuan ve 3 yıldır meslek lisesinde olan arkadaşlarım var. Emin ol hepsi Anadolu veya fene girseydik keşke diyorOsmangazi kankam
Yıldırımda oturdum 14 yıl yeni taşındım buraya. İlk çıkan okulum AVPAL dı biliyorsundur belkiBende yıldırım.
İlk ve orta yı nerde okudun?11. Sınıfım şuan ve 3 yıldır meslek lisesinde olan arkadaşlarım var. Emin ol hepsi Anadolu veya fene girseydik keşke diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıldırımda oturdum 14 yıl yeni taşındım buraya. İlk çıkan okulum AVPAL dı biliyorsundur belki
Zübeyde Hanımİlk ve orta yı nerde okudun?