İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Bu saate de çözmüyordur heraldeAblanın şuan işkence çektiğini ve şuan soru çözdüğünü düşünüyorum doğrumudur kral?
Bu saate de çözmüyordur heraldeAblanın şuan işkence çektiğini ve şuan soru çözdüğünü düşünüyorum doğrumudur kral?
Şu an hayatı biyolojiye sövmekle geçiyor.Ablanın şuan işkence çektiğini ve şuan soru çözdüğünü düşünüyorum doğrumudur kral?
11. sınıfdamıŞu an hayatı biyolojiye sövmekle geçiyor.
Oooo ablan acaba kaç kere içten içe sinir krizi geçirdi?Şu an hayatı biyolojiye sövmekle geçiyor.
BilmemOooo ablan acaba kaç kere içten içe sinir krizi geçirdi?
Ben matematikde 1 soru çözene kadar canım çıkıyo çözemeyince bulduğum cevaba en yakın çıkanı yada en mantıklısını işaretliyomBilmemAman Allah'ım mat kitabına baktım o ne öyle işlemden yer kalmamış......
İmkb fen mi? Eğer oysa durma kanka Bursa'da meslek lisesi ortamları çok kötü kendimden biliyorum. Ben de Anadolu geçtimBursa da.
Bursada mı oturuyorsun hangi ilçe?İmkb fen mi? Eğer oysa durma kanka Bursa'da meslek lisesi ortamları çok kötü kendimden biliyorum. Ben de Anadolu geçtim
Osmangazi kankamBursada mı oturuyorsun hangi ilçe?
Bende yıldırım.Osmangazi kankam
11. Sınıfım şuan ve 3 yıldır meslek lisesinde olan arkadaşlarım var. Emin ol hepsi Anadolu veya fene girseydik keşke diyorOsmangazi kankam
Yıldırımda oturdum 14 yıl yeni taşındım buraya. İlk çıkan okulum AVPAL dı biliyorsundur belkiBende yıldırım.
İlk ve orta yı nerde okudun?11. Sınıfım şuan ve 3 yıldır meslek lisesinde olan arkadaşlarım var. Emin ol hepsi Anadolu veya fene girseydik keşke diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yıldırımda oturdum 14 yıl yeni taşındım buraya. İlk çıkan okulum AVPAL dı biliyorsundur belki
Zübeyde Hanımİlk ve orta yı nerde okudun?