Peki nasıl bir çalışma yolu izledin özelden detaylı anlatırmısın?Full bekliyorum,aşırı kolay geldi
Peki nasıl bir çalışma yolu izledin özelden detaylı anlatırmısın?Full bekliyorum,aşırı kolay geldi
Hayırlı olsun kardeşim, ben geçen sene girdim 493 aldım şehrimin fen lisesi önceki sene 440 la alıyordu çok sevinmiştim bi baktım 496 yla aldılar çok üzüldüm, senin adına mutlu oldum fen lisesine gireceğin için.Bugünkü lgs de tahmini olarak matematikten 3 yanlışım çıktı.Diğerlerinden full bekliyorum,bu hesaptan 480 civarı bir puan kazandım ve şehrimin fen lisesi 455 puandan almıştı öncekinde,şimdi de kapasitelerini 3 katına çıkarttılar.Kazanmışımdır herhalde,Katılanlar altına ne beklediklerini yazsınlar. @VitoScaletta
hayırlı olsun kankamBugünkü lgs de tahmini olarak matematikten 3 yanlışım çıktı.Diğerlerinden full bekliyorum,bu hesaptan 480 civarı bir puan kazandım ve şehrimin fen lisesi 455 puandan almıştı öncekinde,şimdi de kapasitelerini 3 katına çıkarttılar.Kazanmışımdır herhalde,Katılanlar altına ne beklediklerini yazsınlar. @VitoScaletta
Hayırlı olsun hocam hangi şehirdesin acaba merak ettimBugünkü lgs de tahmini olarak matematikten 3 yanlışım çıktı.Diğerlerinden full bekliyorum,bu hesaptan 480 civarı bir puan kazandım ve şehrimin fen lisesi 455 puandan almıştı öncekinde,şimdi de kapasitelerini 3 katına çıkarttılar.Kazanmışımdır herhalde,Katılanlar altına ne beklediklerini yazsınlar. @VitoScaletta
sanırım youtubede gördüm cevapalrı bakabilirsin merak ediyorsan bu arada tebrik ederimFull bekliyorum,aşırı kolay geldi