Neler Yeni

Fener bu sene avrupa kupası alabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan b
bu sene fenerin avrupa kupası alma potansiyeli olduğunu düşünüyorum yani şans ve güzel maçlar ortaya koyarlarsa bence alabilirler imkansız değil avrupa kupasında final görürler umarım

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Arda
Yarı finale çıkarsak alma ihtimalimiz çok yüksek, Rangersı geçebileceğimizi düşünüyorum. İmkansız değil. Ajax frankfurt ile eşleşti manu socediad ile bilbao roma ile çok rakip birbirine girdi işimize geldi. Bilbao roma rakiplerinden kim gelirse gelsin elersek o zaman gerçekten şansımız bir hayli yüksek, hele derbiyi kazanırsak yarı finale çıkacağımızı düşünüyorum o gazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yarı finale çıkarsak alma ihtimalimiz çok yüksek, Rangersı geçebileceğimizi düşünüyorum. İmkansız değil. Ajax frankfurt ile eşleşti manu socediad ile bilbao roma ile çok rakip birbirine girdi işimize geldi. Bilbao roma rakiplerinden kim gelirse gelsin elersek o zaman gerçekten şansımız bir hayli yüksek, hele derbiyi kazanırsak yarı finale çıkacağımızı düşünüyorum o gazla.
dostum valla bencede ihtimaller var umarım şans fenerin yanında olur Avrupa kupası çok iyi olur bence ligden daha önemli olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alamaz tesadüf işler değil bunlar çeyrek finalde en baba yarı finalde eleniriz
dostum öyle deme bence ihtimal var neden olmasın ki yarı finalde görülse çok iyide bide doğum günümü kutladığın için teşekkür ederim

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Salih ÇARDAK
Rangers iç sahada işi bitirecek.

bu sene fenerin avrupa kupası alma potansiyeli olduğunu düşünüyorum yani şans ve güzel maçlar ortaya koyarlarsa bence alabilirler imkansız değil avrupa kupasında final görürler umarım
Fener bu sene güzel top oynuyor, özellikle en nesri çok beğeniyorum,bjkli olarak yarı final görür net.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
efe can
Bence çeyrek finalde elenir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular