İncinmişsin dedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 602
Siz tahtaya çivi çakamazsınız dostumgeseye çakacaz bekleyin siz
Siz tahtaya çivi çakamazsınız dostumgeseye çakacaz bekleyin siz
Ne diyeyim otomatik çalışan ofsayt sistemini mi satın almışız bizim lehimize çalışması içinOfsaytı orta hakem mi veriyor futbol bilgini insan.
valla haklısın diyecek söz yokfb ne kadar tokatçı varsa takıma doldurmuş,huzurevi gibi koşmaya mecali yok adamların küçük rafa>fb
O sistem yarı otomatik, ayaktan çıkış anını var hakemleri belirler. Ben Ofsayt diye bir şey demedim zaten. Sadece senin süper bilgini tartışıyoruz ama ortada bilgi yok işte.Ne diyeyim otomatik çalışan ofsayt sistemini mi satın almışız bizim lehimize çalışması için
pozisyonu gösterdiler doğru zamandan almışlardı pozisyonuO sistem yarı otomatik, ayaktan çıkış anını var hakemleri belirler. Ben Ofsayt diye bir şey demedim zaten. Sadece senin süper bilgini tartışıyoruz ama ortada bilgi yok işte.
Hala ofsayt mı diye tartışıyorsun :dpozisyonu gösterdiler doğru zamandan almışlardı pozisyonu
pozisyonu göstermediler. Çekilen cizgiyi gösterdiler.pozisyonu gösterdiler doğru zamandan almışlardı pozisyonu
Ofsayt değil bjkliyim kanka tertemiz gol niye bu kadar uzattinizpozisyonu göstermediler. Çekilen cizgiyi gösterdiler.
Taliscanın topa temas ettiği anı gösterselerdi pozisyonu gösterdiler diyebilirdin. He bunun ofsayt olmadığına sadece fbliler inanır orası ayrı