B planı yok hocanın o sıkıntı işteDaha fener 10. dakika da iken böyle biteceğini anladım. Çünkü inanılmaz yüksek pas hataları vardı. Takım bir türlü çıkamıyordu. Dedim 2. yarı gol geliyor ve nitekim öyle oldu. Son zamandaki değişiklerde garipti. Madem doldur boşalta dönecek isen niye dzeko çıkıyor? Son dakikalarda kafayla vuran adam yoktu. Bir plan yok hocada. Berabere olunca galibiyeti getirecek plan lazım. Mesela okan buruk. beraberliği iyi oynuyor ve hep kazandılar. Fener ise hep farkla kazandı. Hiç son dakikalara 1-1 girip 2-1 kazanmadı. Rehavete kapılıyor takım. Taraftar desen uyuyor. Tek farkımız ben tv'den onlar stattan izliyor.
Yo derdimHerzaman ki laflar fb yenseydi böyle demzdin
Hocam Fb Tuhaf takım güven vermiyor zatenDaha fener 10. dakika da iken böyle biteceğini anladım. Çünkü inanılmaz yüksek pas hataları vardı. Takım bir türlü çıkamıyordu. Dedim 2. yarı gol geliyor ve nitekim öyle oldu. Son zamandaki değişiklerde garipti. Madem doldur boşalta dönecek isen niye dzeko çıkıyor? Son dakikalarda kafayla vuran adam yoktu. Bir plan yok hocada. Berabere olunca galibiyeti getirecek plan lazım. Mesela okan buruk. beraberliği iyi oynuyor ve hep kazandılar. Fener ise hep farkla kazandı. Hiç son dakikalara 1-1 girip 2-1 kazanmadı. Rehavete kapılıyor takım. Taraftar desen uyuyor. Tek farkımız ben tv'den onlar stattan izliyor.
Ts dengesiz takım iyi oynuyorlar sonraki hafta bakıyorsun rezalet oyunları var
Boş adam dediği kişiye bak sanarsın futboldan anlıyorÜşümüşler kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boş adam