Neler Yeni

FENERBAHÇE-1 SAMSUNSPOR-1 MS

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Ali Mert Okuducu
Daha fener 10. dakika da iken böyle biteceğini anladım. Çünkü inanılmaz yüksek pas hataları vardı. Takım bir türlü çıkamıyordu. Dedim 2. yarı gol geliyor ve nitekim öyle oldu. Son zamandaki değişiklerde garipti. Madem doldur boşalta dönecek isen niye dzeko çıkıyor? Son dakikalarda kafayla vuran adam yoktu. Bir plan yok hocada. Berabere olunca galibiyeti getirecek plan lazım. Mesela okan buruk. beraberliği iyi oynuyor ve hep kazandılar. Fener ise hep farkla kazandı. Hiç son dakikalara 1-1 girip 2-1 kazanmadı. Rehavete kapılıyor takım. Taraftar desen uyuyor. Tek farkımız ben tv'den onlar stattan izliyor.
B planı yok hocanın o sıkıntı işte

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Deniz
Daha fener 10. dakika da iken böyle biteceğini anladım. Çünkü inanılmaz yüksek pas hataları vardı. Takım bir türlü çıkamıyordu. Dedim 2. yarı gol geliyor ve nitekim öyle oldu. Son zamandaki değişiklerde garipti. Madem doldur boşalta dönecek isen niye dzeko çıkıyor? Son dakikalarda kafayla vuran adam yoktu. Bir plan yok hocada. Berabere olunca galibiyeti getirecek plan lazım. Mesela okan buruk. beraberliği iyi oynuyor ve hep kazandılar. Fener ise hep farkla kazandı. Hiç son dakikalara 1-1 girip 2-1 kazanmadı. Rehavete kapılıyor takım. Taraftar desen uyuyor. Tek farkımız ben tv'den onlar stattan izliyor.
Hocam Fb Tuhaf takım güven vermiyor zaten

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ts dengesiz takım iyi oynuyorlar sonraki hafta bakıyorsun rezalet oyunları var

Ligdeki 20 takımdan en az 10 tanesi böyle zaten. Bu ligdeki takım sayısının 16'dan fazla olmasının hiçbir anlamı yok fakat 16'dan az olabilir.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
40 yaşındaki dedelere güvenirsen böyle olur. Şu lige pili bitik adamları getirmeyin. bonucci 10 tane hatalı pas attı. Hatalı pas rekoru kırmış olabilir. Dzeko da 2. yarı çıkması gerekirdi. İsmail kartalın sınıfta kaldığı bir maç oldu. Samsun da aksine çok akıllıca oynadı. Gücü yettiğince önde baskı yaptı. Şansa duran toptan bir gol buldu ve beraberliğe yatabildiği kadar yattı.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oğuz
Samsunspor zaten Galatasaray ın yan çarı. Adamlar ölümüne oynuyor.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,902