Neler Yeni

FENERBAHÇE-1 SAMSUNSPOR-1 MS

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,504
İsim
Mert Can Ergün
Daha fener 10. dakika da iken böyle biteceğini anladım. Çünkü inanılmaz yüksek pas hataları vardı. Takım bir türlü çıkamıyordu. Dedim 2. yarı gol geliyor ve nitekim öyle oldu. Son zamandaki değişiklerde garipti. Madem doldur boşalta dönecek isen niye dzeko çıkıyor? Son dakikalarda kafayla vuran adam yoktu. Bir plan yok hocada. Berabere olunca galibiyeti getirecek plan lazım. Mesela okan buruk. beraberliği iyi oynuyor ve hep kazandılar. Fener ise hep farkla kazandı. Hiç son dakikalara 1-1 girip 2-1 kazanmadı. Rehavete kapılıyor takım. Taraftar desen uyuyor. Tek farkımız ben tv'den onlar stattan izliyor.
Fener her maçta pas hatası yapıyor arap ismail de beyin yokki planı olsun

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Bugün berabere kalmamızdaki en büyük etken takımın kendine güvenerek, "Nasıl olsa bu maçı alırız" diyerek sahaya çıkmasıdır. Değişiklikler ayrı saçma zaten.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,504
İsim
Mert Can Ergün

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
tsnin gsye maçı vereceğini bilmeyen yoktur herhalde
herkesi fb gibi mi sandım dostum sen ts kendi evinde oynadığı son 5 yılda 3beraberlik 1 galibiyet almış sadece 1kere mağlup olmuş herkes hatay gibi fb ye karşı 3lü defans ile başlamıyor bil istedim!

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Samsunspor zaten Galatasaray ın yan çarı. Adamlar ölümüne oynuyor.
Samsun hakkında hiçbir fikrin yok diye düşünüyorum. Her maçı böyle oynuyorlar. İlk yarı GS deplasmanında da böyle oynadılar TS ve BJK maçlarında da. Ligdeki sıralamaları kötü olmasına rağmen her maç ellerinden geleni sahaya yansıtıp kümede kalmaya çalışıyorlar. Samsun'un tarihinde maç satmışlığı, şike yapmışlığı yoktur.

şahin doğan

80+ Platinum

RONALDINHO

80+ Silver
bunlar şımarık şımarık. sopayı vuracaksın. tabii milyon eurolar kazanıyor umrunda olur mu. dzekomuş tadikmiş gitti sıcacık evine jakuzisinde nataşa yat nataşa kalk sebastian bifteğimi getir rakı karpuz.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oğuz
Samsun hakkında hiçbir fikrin yok diye düşünüyorum. Her maçı böyle oynuyorlar. İlk yarı GS deplasmanında da böyle oynadılar TS ve BJK maçlarında da. Ligdeki sıralamaları kötü olmasına rağmen her maç ellerinden geleni sahaya yansıtıp kümede kalmaya çalışıyorlar. Samsun'un tarihinde maç satmışlığı, şike yapmışlığı yoktur.
Göreceğiz 2 hafta sonra Samsun Gs maçı var. O maçtada böyle oynarlar mı. :) Emre, Taylan, Okan Koçuk Gs li zaten :)

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oğuz
herkesi fb gibi mi sandım dostum sen ts kendi evinde oynadığı son 5 yılda 3beraberlik 1 galibiyet almış sadece 1kere mağlup olmuş herkes hatay gibi fb ye karşı 3lü defans ile başlamıyor bil istedim!
Ts tiyatrosu izliyoruz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,902
Üyeler
159,554
Son üye
vira
Top Bottom