Neler Yeni

Yardım fenerbahçe 100yıl forması rezaleti

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
29 ekimde 100. yıl forması icin ön sipariş vermiştim SÖZDE 14 kasım - 26 kasım arası dağıtılıcaktı artık mağazalardaki feneriumlarda satışa cıktı hala bize gelen giden yok sitedede sipariş alındı olarak gözüküyor takımımızı desteklemek icin forma alıyoruz parayı veriyoruz forma gelmiyor böyle razelet görmedim fenerium iletişim numarasını 4. arayısımda hatta düştüm ve 20 dkdır bekliyorum bu ne arkadas yokmu ulaşabiliceğim bi sey

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,502
İsim
Çağatay
29 ekimde 100. yıl forması icin ön sipariş vermiştim SÖZDE 14 kasım - 26 kasım arası dağıtılıcaktı artık mağazalardaki feneriumlarda satışa cıktı hala bize gelen giden yok sitedede sipariş alındı olarak gözüküyor takımımızı desteklemek icin forma alıyoruz parayı veriyoruz forma gelmiyor böyle razelet görmedim fenerium iletişim numarasını 4. arayısımda hatta düştüm ve 20 dkdır bekliyorum bu ne arkadas yokmu ulaşabiliceğim bi sey
İptal edebiliyor musunuz siparişi ?

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet edebiliyorum

Eric Cartman

80+ Bronze
sakin ol champ ben de aldım gelecektir illa bende de 26sından itibaren kargolanma yapılacaktır ibaresi vardı alırken.

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30. dk sonunda actılar telefonumu 30una kadar gelir dedi gelmezse geri yazıcam foruma

Top Bottom