O ne abi ya , barbar sporu . İlgilenmiyorum .baktılar fulboldan cacık olacagı yok basketbol devam adamlar gol diye seviniyor
Galatasaray taraftarı olarak maçı şehir meydanına kurulan alanda bir sürü kişi ile izledim ve sonuca sevindim ama bu sizin terbiyesizliğinizin cevapsız kalacağı anlamına gelmiyor. İnsan gibi şampiyonluğunuzun keyfini çıkartın, millete sataşmayın.Helal kupa almak, yanak okşatmaya benzemez. O yüzden değerini anlayamazlar, bravo FENERBAHÇEM.
hahahaha ben insan gibi şampiyonluğumu kutlarım yalnız siz terör ve terörist sevicileri ile artı olarak parelelci ve fetöcülerle kutlamak zorundasınız. seçtiğiniz takımın kitlesini ve rengini iyi bilip yorum yapın galatasaray temiz bir kulüptü belki ama o eskide kaldı ve epey eskide yaşını almış bir gsli olarak biz temiziz diyorsanız ya epey safsınız ya da Türkiye spor-siyasal denklemini tam olarak bilmiyorsunuz.Galatasaray taraftarı olarak maçı şehir meydanına kurulan alanda bir sürü kişi ile izledim ve sonuca sevindim ama bu sizin terbiyesizliğinizin cevapsız kalacağı anlamına gelmiyor. İnsan gibi şampiyonluğunuzun keyfini çıkartın, millete sataşmayın.
Alıntıyı görüntüle
hahahaha ben insan gibi şampiyonluğumu kutlarım yalnız siz terör ve terörist sevicileri ile artı olarak parelelci ve fetöcülerle kutlamak zorundasınız. seçtiğiniz takımın kitlesini ve rengini iyi bilip yorum yapın galatasaray temiz bir kulüptü belki ama o eskide kaldı ve epey eskide yaşını almış bir gsli olarak biz temiziz diyorsanız ya epey safsınız ya da Türkiye spor-siyasal denklemini tam olarak bilmiyorsunuz.
hahaha birde bize fetöcü diyor tescilli şikeciye bak sen yönetim kurulu üyelerinin her hafta hükümet ile fotoları çıkıyor fetönün etkisi azaldığından beri hakemlerle bile şampiyon olamıyorsun en çok tutukluyu sen verdin başkanın platin sponsor oldu mhk ya lale orta gibi kendi kongrenizden olanları atadınız hacıbostan oğlunu satın aldınız büyükekşi bile sizi şampiyon yapamadı hala ağlıyormusun sen?başkanın türkiyenin en zengini adam vurduruyor istediğini yapıyor ama size karşı olan birde yapı var değilmi?belliki yaşın küçük fener bankalar birliğinden bile devletin verdiği arazi ile çıkıyor bir kendine bak öncehahahaha ben insan gibi şampiyonluğumu kutlarım yalnız siz terör ve terörist sevicileri ile artı olarak parelelci ve fetöcülerle kutlamak zorundasınız. seçtiğiniz takımın kitlesini ve rengini iyi bilip yorum yapın galatasaray temiz bir kulüptü belki ama o eskide kaldı ve epey eskide yaşını almış bir gsli olarak biz temiziz diyorsanız ya epey safsınız ya da Türkiye spor-siyasal denklemini tam olarak bilmiyorsunuz.