🔥🔥FENERBAHÇE BEKO 2. KEZ EUROLEAGUE ŞAMPİYONU🔥🔥

Hakan Şükür, Arif Erdem. Bunları mı duymak istiyorsun? Hani Türkiye Milli Takımı'nda oynarken gol atsın diye bir tarafımızı parçaladığımız adamlar. Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu falan? Bu kadar yüzsüz olmayın be güzel kardeşim. Adamın dediklerini iyi dinle, belli ki anlayamamışsın. Galatasaray Fetö ile alakasız demiyorum, herkes kadar alakalı diyorum.

İlk önce dinlemeyi öğrenirsen, ileride çok işine yarar.
dua ile hikmet ile fenerbahçe şampiyon olmadı 4 sene ard arda ve avrupa kupası kazanmadı bu demek oluyor ki FENERBAHÇE ve diğerleri herkes kadar yakın ve samimi değilmiş fetö ile. Adamlar bizzat fenere, gs kadar yakınlaşamadığını söylüyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizinkinin direk AĞZINA verdiler
Alıntıyı görüntüle
Tükürdüğünü yalama

Alıntıyı görüntüle

85 den beri kupa olarak GS önde ama sen bilirsin
yanak okşatmaya ve iktidara stat yaptırmaya devam mı hocam :d

ben hiç elit galatasaraylı görmedim. onun dışında terör diyince 2 ismin ikisi de gsli. gsli profili siyah sakal siyah saç mağara adamı gibi. eğitim durumu lise mezunu. fb beko kutlarım beşiktaşımızın hentbolunu da kutlarım.

avrupa kupası aldığın kadroyu kesmeden paylaşsana

dedi stadına 1kuruş kulüp parası geçmeyen taraftar. olum siz harbi bu ligin temiz ve gs'nin şampiyonluklarını hak görüyorsanız ya körsünüz ya sıkıntılı tr'de yaptığınız statları neden avrupa köy takımlarına yapamıyorsunuz ? hiç sorguladın mı mesela ? gsli yöneticiler niye şampiyonluklarına kefil olamıyor bunu sorguladın mı mesela ? murat kurum istanbul için büyük bir şanstır diyen kim mesela ? daha bunlar uzar gider, madem şampiyonluklar için siyasal ve paralelcilere makas vereceksiniz olanlarıda bilin dibine kadar parazit ve pislik dolusunuz, hiç temiziz ve haklıyız ayağına girmeyin çünkü öyle bir tarafınız yok pislik ve yolsuzluk ile boğulmuşsunuz.
bize siyasi diyorsun macun yanak sıktırıyor alinin her ay mhp de boy boy fotoları çıkıyor senin stadını sen yaptığı san hem sen köy takımlarına ne yapıyorsun?nordsjealand dan 6 yemedinmi sırf o yüzden gruptan çıkamıyordun.Senin başkanın şikeden hapis yattı avrupada tescillendi davayı deliller usulsüz toplandı gerekçesiyle düşürdüler yani siz aklanmadınız trabozunun şampiyonluğunu çaldınız uefa tescilledi size bizim 2000 kadrosundan max 2 3 kişi silinir enes kanterler kim?40tan fazla tutuklu çıktı sizde bu sayı bize 20 bile değil.dön dön diye fetöye ağlayan başkanı olan bir ülkede, halı saha maçı yapılmış çok mu?platin sponsorlu tescilliler şimdi gerçek 5 yıldıza bak yüzün biraz kızarsın ve başındakine bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri