🔥🔥FENERBAHÇE BEKO 2. KEZ EUROLEAGUE ŞAMPİYONU🔥🔥

Türkiye'de ki spor-siyasal denklemini çözmüşsün helal kral. Bütün şifreyi deşifre ettin anasını satayım. Ne yapacağı şimdi biz?

Attığımı izle de belki kafanda yer eder, sağda solda kendini rezil etmekten kurtarırsın. :)
avrupa kupası aldığın kadroyu kesmeden paylaşsana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hahaha birde bize fetöcü diyor tescilli şikeciye bak sen yönetim kurulu üyelerinin her hafta hükümet ile fotoları çıkıyor fetönün etkisi azaldığından beri hakemlerle bile şampiyon olamıyorsun en çok tutukluyu sen verdin başkanın platin sponsor oldu mhk ya lale orta gibi kendi kongrenizden olanları atadınız hacıbostan oğlunu satın aldınız büyükekşi bile sizi şampiyon yapamadı hala ağlıyormusun sen?başkanın türkiyenin en zengini adam vurduruyor istediğini yapıyor ama size karşı olan birde yapı var değilmi?belliki yaşın küçük fener bankalar birliğinden bile devletin verdiği arazi ile çıkıyor bir kendine bak önce
dedi stadına 1kuruş kulüp parası geçmeyen taraftar. olum siz harbi bu ligin temiz ve gs'nin şampiyonluklarını hak görüyorsanız ya körsünüz ya sıkıntılı tr'de yaptığınız statları neden avrupa köy takımlarına yapamıyorsunuz ? hiç sorguladın mı mesela ? gsli yöneticiler niye şampiyonluklarına kefil olamıyor bunu sorguladın mı mesela ? murat kurum istanbul için büyük bir şanstır diyen kim mesela ? daha bunlar uzar gider, madem şampiyonluklar için siyasal ve paralelcilere makas vereceksiniz olanlarıda bilin dibine kadar parazit ve pislik dolusunuz, hiç temiziz ve haklıyız ayağına girmeyin çünkü öyle bir tarafınız yok pislik ve yolsuzluk ile boğulmuşsunuz.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi
avrupa kupası aldığın kadroyu kesmeden paylaşsana

Hakan Şükür, Arif Erdem. Bunları mı duymak istiyorsun? Hani Türkiye Milli Takımı'nda oynarken gol atsın diye bir tarafımızı parçaladığımız adamlar. Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu falan? Bu kadar yüzsüz olmayın be güzel kardeşim. Adamın dediklerini iyi dinle, belli ki anlayamamışsın. Galatasaray Fetö ile alakasız demiyorum, herkes kadar alakalı diyorum.

İlk önce dinlemeyi öğrenirsen, ileride çok işine yarar.

Kardeşim ben anlamıyorum hem basketbolu, voleybolu diğer sporları küçük görüyorsunuz hem de o sporlarda mücadele ediyorsunuz. En basitinden basketbola laf eden galatasarayın neden basketbol şubesi var neden basketbol şampiyonlar liginde mücadele ediyor neden finale kalınca paylaşım yapıyor. Siz beğenmiyor olabilirsiniz ama bu sporlarda mücadele eden hayatlarını bu spora adamış insanlara saygı duyun be. Adam 37 yaşında euroleague için canla başla mücadele ediyor ve kazanıyor.

Kardeşim ben anlamıyorum hem basketbolu, voleybolu diğer sporları küçük görüyorsunuz hem de o sporlarda mücadele ediyorsunuz. En basitinden basketbola laf eden galatasarayın neden basketbol şubesi var neden basketbol şampiyonlar liginde mücadele ediyor neden finale kalınca paylaşım yapıyor. Siz beğenmiyor olabilirsiniz ama bu sporlarda mücadele eden hayatlarını bu spora adamış insanlara saygı duyun be. Adam 37 yaşında euroleague için canla başla mücadele ediyor ve kazanıyor.
Hayır daha komiği şampiyonlar liginde de değil konferans liginde mücadale ediyor ona rağmen finale çıkınca paylaşım yapıyor sonra köy takımından dayak yiyor finalde de sonra da biz kupayı almamıza rağmen bize laf ediyorlar öyle böyle bağırtmıyor

Bravo 🙌 Fenerbahçe 🥹 bu 🙏 başarıyı🍬 futbolda da 🥳 gösterirsin 😉 inşallah 🤲

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
hahahaha ben insan gibi şampiyonluğumu kutlarım yalnız siz terör ve terörist sevicileri ile artı olarak parelelci ve fetöcülerle kutlamak zorundasınız. seçtiğiniz takımın kitlesini ve rengini iyi bilip yorum yapın galatasaray temiz bir kulüptü belki ama o eskide kaldı ve epey eskide yaşını almış bir gsli olarak biz temiziz diyorsanız ya epey safsınız ya da Türkiye spor-siyasal denklemini tam olarak bilmiyorsunuz.
olm sen arızalı mısın yaşın mı küçük hayırdır **

ali koç bi 5 sene daha durun bu şampiyonluğun üstüne

Helal kupa almak, yanak okşatmaya benzemez. O yüzden değerini anlayamazlar, bravo FENERBAHÇEM.
Sizinkinin direk AĞZINA verdiler
Gr0ObDBXYAAPept.webp

Tükürdüğünü yalama

Ekran Resmi 2025-05-26 10.18.38.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Futbolda kupa olarak sizden öndeykende takip ediyordum basketi, futboldan daha güzel bir spor.
85 den beri kupa olarak GS önde ama sen bilirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri