🔥FENERBAHÇE-GALATASARAY🔥

Maç sonucu tahminleri :

• Fenerbahçe

Oylar: 66 35.1%
  • Galatasaray

Oylar: 96 51.1%
  • Berabere

Oylar: 26 13.8%

• Oy kullanan toplam üye
    188
gs alır

Ne olacağı belli olmayan bir maç olacak tahmin edemiyorum o yüzden berabere diye bastım öylesine

Kardeşim bu kadar agresif bir dil bu forum için pek uygun değil. Konunun sayfalarını okuduğumda iğneleyici yorumu olan tek insan sensin. 2 top yapamayan takımınız ittirme kaktırma yöntemiyle bir şekilde ayakta tutundu daha sonra Emre'nin efsane maç satmasıyla arkanıza gaz alıp yalpalaya yalpalaya bir şekilde buralarda kaldınız. Kör olsa görür ama siz göremiyorsunuz :D Yazık vallahi
Agrasif dil nerede? Sanki ilk defa birisi boş kaleye gol kaçırmış gibi konuşumayın lütfen. Aynı maçta Abdülkerim de boş kaleye kaçırdı o da mı maçı sattı? En çok şut çeken, en çok kilit pas atan, en çok ceza sahasında topla buluşan, en az gol yiyen takım, şutu en çok direkten dönen ,16 maçın 9'unu deplasmanda oynayan takım Galatasaray. Derbiden sonra 10 maçın 7'sini içeride oynayacak iken Fenerbahçe tam tersini yaşayacak o zaman göreceğiz puan durumunu. Fikstür avantajı bize döndü.

En az 3 kişinin banlanacağı o konu sonunda açıldı demek
1-1 diyorum.

Çok da umurumda

Fenerbahçe o kadar büyük ki zorlarına gidiyor hem fetöcüsünüz hemde o kazandığınız kupaları hakem ve tff sayesinde kazandınız şimdi gelip adelet diye ağlıyorsunuz ts bjk gs hakem yardımı olmazsa hiç bir şey yapamıyorlar

Fenerbahçe o kadar büyük ki zorlarına gidiyor hem fetöcüsünüz hemde o kazandığınız kupaları hakem ve tff sayesinde kazandınız şimdi gelip adelet diye ağlıyorsunuz ts bjk gs hakem yardımı olmazsa hiç bir şey yapamıyorlar

1673116669988.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,199,339
Üyeler
190,549
Son üye
sw4xns
Geri