Neler Yeni

Fenerbahçe kaşımpaşa macinda ki penalti pozisyonu sizce penalti mi?

Pozisyon penaltı mi?

• Penaltı

Oylar: 37 37.0%
  • Penaltı degil

Oylar: 63 63.0%

• Oy kullanan toplam üye
    100

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna

eneskaya6

80+ Silver
maçı izlerken keşke verilmeseydi dedim bu pozisyon penaltı değil ama ferdiyle osterwoldenin pozisyonları penaltı
Ferdinin pozisyon penaltı degil. Osterwoldenin ki penaltı

flowzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fre Pover
Penaltı değil oyuncunun kendisi bile açıklama yaptı değmedim diye + olarak penaltı olsa bile (değil) ondan önce tadic faul yapıyor kasımpaşalı oyuncunun ayağına basıyor hemde sert bir şekilde kırmızı yemesi gerekiyor ama yemiyor bunu geçtim ofsayt var pozisyonda :D + olarak golden önce çağlar söyüncüde kasımpaşanın oyuncusuna faul yapıyor yani komik fenerbahçeyi şampiyon yapacaklar diye her tuşa basıyorlar.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Ferdinin pozisyon penaltı degil. Osterwoldenin ki penaltı
ferdininki ceza sahası degilde baska bir yerde olsa faul ama penaltı için evet yeterli olmayabilir çalınabilirde çalınmayabilirde

şahin doğan

80+ Platinum
Penaltıya dair hiçbir şey yok. Hakeme tek açıdan pozisyonu gösterip elini çektiğini gördüğü için verdi penaltıyı.

eneskaya6

80+ Silver
Penaltı değil oyuncunun kendisi bile açıklama yaptı değmedim diye + olarak penaltı olsa bile (değil) ondan önce tadic faul yapıyor kasımpaşalı oyuncunun ayağına basıyor hemde sert bir şekilde kırmızı yemesi gerekiyor ama yemiyor bunu geçtim ofsayt var pozisyonda :D + olarak golden önce çağlar söyüncüde kasımpaşanın oyuncusuna faul yapıyor yani komik fenerbahçeyi şampiyon yapacaklar diye her tuşa basıyorlar.
Tadicin pozisyon sarı kart hocam kirmizi istemez o pozisyon. Ama dedigin gibi iki faul var ikisini de vermiyor galiba. Çağlar faul yapiyor sarı kart pozisyon normalde ayaga basiyor direk ama hic calmiyor. Ofsaytta acidan aciya degisiyor iste tam yandan gösterseler pozisyonu ama orta da ki 2-3 fenerli ofsayt gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Penaltıya dair hiçbir şey yok. Hakeme tek açıdan pozisyonu gösterip elini çektiğini gördüğü için verdi penaltıyı.
Varın cagirmasi bile yanlisken verilen karar ☠️.

Son düzenleme:

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Bir fenerli olarak penaltı değil diyorum.

eneskaya6

80+ Silver
Fenerli dışında penalti diyen var mi acaba

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bende penaltı değil diyorum. Hatta 6 dakka uzaması gereken maç 90. Dakikada penaltı oldu, 95. Penaltı kullanıldi, maç 98. Dakikada bitti. Konuşulacaksa bu da konuşulmali. Bir tane net penaltımiz verilse bu konu açılmayacaktı. Veya son dakka penaltı verilmesyedi osterwoldenin penalti pozisyonu için Fenerbahçe nin hakkı yendi diyenler olacak mıydı. Birbirinizi kırmadan üzmeden hatalar olmadan kim şampiyon olacaksa olsun. Fenerbahçe haketmeyecekse olmasın. 10 yıldır olamıyoruz 1 yıl daha bekleriz.

eneskaya6

80+ Silver
Bende penaltı değil diyorum. Hatta 6 dakka uzaması gereken maç 90. Dakikada penaltı oldu, 95. Penaltı kullanıldi, maç 98. Dakikada bitti. Konuşulacaksa bu da konuşulmali. Bir tane net penaltımiz verilse bu konu açılmayacaktı. Veya son dakka penaltı verilmesyedi osterwoldenin penalti pozisyonu için Fenerbahçe nin hakkı yendi diyenler olacak mıydı. Birbirinizi kırmadan üzmeden hatalar olmadan kim şampiyon olacaksa olsun. Fenerbahçe haketmeyecekse olmasın. 10 yıldır olamıyoruz 1 yıl daha bekleriz.
Knk olay bu zaten agzina sağlık. Ama senin gibi degil iste insanlar. Milyonlar yatirilmis emekler verilmis iki takim icinde ama biri her mac nasil kazaniyorsak kazanalim ama kazanalim. O sahadan 3 puanla cıkalim gerekirse hakem alsin atsin son dakika yeterki cikalim 3 puanla. Kaybetmeyi ya da beraberligi kabullenemiyorlar. GS lige beraberlikle basladi gitti hatayda puan kaybetti oynayisa takima sövduk ama mac esnasinda skorda gerideyken sahada bir gerginlik olmuyor telas olmuyor. Ama fb hemen hizli hizli topu kaybetip temas edince hoca caaaal cezasahasina girip temasta hoca caaaaal rakip oynamasin biz kazanalım gibi takiliyorlar korkunc

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Her sene başı şampiyon bellidir zaten
TS şampiyonluğunda silinen borçlar taraflı hakem vs
Ha şampiyonluğunda büyükekşinin gs yönetiminden daha fazla çalışması