Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
Gene herkes milyonlar kazanıyor ben Getir'den 50 lira indirimle sipariş verdiğim lahmacunumu bekliyorum...
indirimli yemek daha lezzetli amaGene herkes milyonlar kazanıyor ben Getir'den 50 lira indirimle sipariş verdiğim lahmacunumu bekliyorum...
İstanbulspor maçındaki FB ne yapardı sen tahmin etBu fb pendiği zor yeniyo dünki gs reali farkla yenerdi anlayana hakem olmasa fb ligde 4.olur
Ettiysem namerdim bizim tarafımızda dedim ve gol attılar penaltıyada gerek yokmuşİlk yarıda ezildiklerini görünce hakeme laf ettiler 2. yarı hakem sayesinde maç alıyorlar :d
Sen etmedin diye %99'u etmemiş sayılmıyor.Ettiysem namerdim bizim tarafımızda dedim ve gol attılar penaltıyada gerek yokmuş
Anlamıyorum bazen ismail hocayı garip garip oyuncu değişikliği yapıyorArap ismaille olacak iş değil daha adamın sabit ilk 11 kadrosu yok
Bak aslanım. Senin futbol maçı diye izlediğin şey bir şovdan ibaret. Bunu öğrenmek için bu işe aynı benim ve ekip arkadaşlarım gibi yıllarını vermen gerekir. Top oynasınlar izle değil. Bu kadar paranın döndüğü bir sektörde gerçeklik mi arıyorsun? Şovdan başka bir şey izlemiyoruz. Tamamen insanları eğlendirmek için yapılmış bir aktivite bu. Ben 20 senedir bu işlerin içerisindeyim. Her şeyi gördüm. Her senaryoyu okudum. Bir maçın sonunu görmem için 15 dakika izlemem yeterli. Mesele Fenerbahçe meselesi değil. Bizler de Fenerbahçeliyiz.Arkadaşlar Allah için Union maçı damı şikeliydi ? Her dakika fenere şike şike diyorsunuz oha yazarken pendiğe bir kırmızı daha canıma deysin keşke thiam yede verselerdi oyundan çıkardı ama