⚽ Fenerbahçe maçı çevirir mi ? ŞİKELİ MAÇ

İlk yarıda ezildiklerini görünce hakeme laf ettiler 2. yarı hakem sayesinde maç alıyorlar :d

Maşallah filim süresi verdi hakem bir 10 dakika daha uzatmalarla en az 12 dakika olur herhalde

Bu fb pendiği zor yeniyo dünki gs reali farkla yenerdi anlayana hakem olmasa fb ligde 4.olur

1710094223438.png

Arap ismaille olacak iş değil daha adamın sabit ilk 11 kadrosu yok

Ferrrrrdii attı ağlamalar pensilvanyadan geldi
Krunic ısrarı devam ederse şamp gider

Arkadaşlar Allah için Union maçı damı şikeliydi ? Her dakika fenere şike şike diyorsunuz oha yazarken pendiğe bir kırmızı daha canıma deysin keşke thiam yede verselerdi oyundan çıkardı ama
Bak aslanım. Senin futbol maçı diye izlediğin şey bir şovdan ibaret. Bunu öğrenmek için bu işe aynı benim ve ekip arkadaşlarım gibi yıllarını vermen gerekir. Top oynasınlar izle değil. Bu kadar paranın döndüğü bir sektörde gerçeklik mi arıyorsun? Şovdan başka bir şey izlemiyoruz. Tamamen insanları eğlendirmek için yapılmış bir aktivite bu. Ben 20 senedir bu işlerin içerisindeyim. Her şeyi gördüm. Her senaryoyu okudum. Bir maçın sonunu görmem için 15 dakika izlemem yeterli. Mesele Fenerbahçe meselesi değil. Bizler de Fenerbahçeliyiz.

Geri