Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,528
Avrupa'da da yapı var herkes fenere karşı düşman tüm kainat düşman Allah dahil
rahat 4 yerler izle gör keşke 7 -8 yeseler2 1 kaybederler
Samet iyi bir oyuncu zaten oynadığı maçlarda reytingi hep yüksek oluyor diğer defanslara göre ama hata yapma şansı çok yüksek bir oyuncu işteHADİ BE ORDAN![]()
aynn çok iyi reytingmiş çartmış curtmuş ben oynadığı futbola bakarım tabi defansta top cevırirsen seninde reytingin yüksek olurSamet iyi bir oyuncu zaten oynadığı maçlarda reytingi hep yüksek oluyor diğer defanslara göre ama hata yapma şansı çok yüksek bir oyuncu işte
küfüre gerek yok zaten dostum sakin sakin alıştık artıkŞimdi dönelim geçmişe
stoch u neden taraftar çok sevmesine rağmen oynatmadılar
bencil diye
valbuena neden sevilmedi
neymiş efendim çok top kaybediyormuş ki onun döneminde bırak pozisyona girmeyi top bana gelmesin diye toptan kaçıyordu kadro
ŞİMDİ SORARIM SİZE
maxımin ne yapıyor
topu alıp bacak arasından geçire geçire çizgiye kadar gidip bir tane olumlu orta açamadan maç tamamlayan adam sizce 11 i hakediyor mu
geçmişten örnek verdiğim adamların hepsi eleştirilmesine rağmen maximuinden daha yararlı idi takıma
görsel hareketlerinden hariç bir katkı var mı maximinden takıma
samet sizce fenerbahçenin 11 ine girmeyi bırak antreman sahasına çıkar mı
bir şey demiyorum artık
denecek çok şey var
burda küfredip forumdan atılmak istemiyorum
işte bu benim için artı değildirküfüre gerek yok zaten dostum sakin sakin alıştık artık
ayrıca maxi en azından çalım artıp adam gecebiliryor ( pozisyonu bitiremese bile benim için artıdır ) bunu yapabilen başka adam varmı takımda , forvetlerimiz bile topu ayağında tutamıyor![]()