çok fazla saçma kulüp açılmaya başladı sonumuz hayrolsunSelamlar Abilerim Ablalarım. Sevdası Fenerbahçe olan arkadaşlar buraya.
İmzamız FENERBAHÇELİLER kulübü ( Fenerbahçe büyük olacak)
Forumda takım sınıflandırması bence kötü olur tavsiye etmem ,,ayrıca burası yardımlaşma yeri ,bu kurulan kulüplerin belirli bir amacı ve yardım konusu var .Böyle bir şeyin gerçekleşmemesi lazım. Çok ama çok gereksiz ve konu dışı .Ve bunu fenerli olarak diyorumSelamlar Abilerim Ablalarım. Sevdası Fenerbahçe olan arkadaşlar buraya.
İmzamız FENERBAHÇELİLER kulübü ( Fenerbahçe büyük olacak)
ne alaka kardeşim kedi kulübü açılıyorda fenerbahçe kulubu neden acılmıyor sosyal hayatta etkileşimde bulunucak bir kulubun ne zararı var sana ?çok fazla saçma kulüp açılmaya başladı sonumuz hayrolsun
Niye Fenerbahçeye bir şey olunca sorualr sorarız hem İzmirliler kulübüde varForumda takım sınıflandırması bence kötü olur tavsiye etmem ,,ayrıca burası yardımlaşma yeri ,bu kurulan kulüplerin belirli bir amacı ve yardım konusu var .Böyle bir şeyin gerçekleşmemesi lazım. Çok ama çok gereksiz ve konu dışı .Ve bunu fenerli olarak diyorum
Eyvallah reisİlk 3 üyeden birisin! Artık rütben Tribün kaptanı
Zaten ikisinede uyarı attımNiye Fenerbahçeye bir şey olunca sorualr sorarız hem İzmirliler kulübüde var