Neler Yeni

fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonlukları kabul mü edildi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sir Cem T-oker

80+ Gold

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zort, sizin her şampiyonluğunuz şerefli ve hak ederek alındı ya, neden bir tane Avrupa kupanız yok?
Fetö gittiğinden belli şampiyon olamıyorsunuz, boş yapma.

Fenerin şampiyonluk kutlaması kayıtı:
Bana Fetö ile aldığımız şampiyonluk gösterir misin?
Men edilmemizin sebebi Trabzonspor şikayette bulundu. Başta şike dendi sonra şike olmadığı kabul edildi. Fenerbahçe'nin ne zamandan beri Fetullah Gülen ile fotoğrafı var? Bize Fetullahçı diyorsan sizin futbolcuların da Fetullah Gülen ile fotoğrafı var. Bir çıkarım yapmam lazım mı?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

José Mourinho

80+ Silver
Zort, sizin her şampiyonluğunuz şerefli ve hak ederek alındı ya, neden bir tane Avrupa kupanız yok?
Fetö gittiğinden belli şampiyon olamıyorsunuz, boş yapma.

Fenerin şampiyonluk kutlaması kayıtı:
mqdefault.png

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Men edilmemizin sebebi Trabzonspor şikayette bulundu. Başta şike dendi sonra şike olmadığı kabul edildi. Fenerbahçe'nin ne zamandan beri Fetullah Gülen ile fotoğrafı var? Bize Fetullahçı diyorsan sizin futbolcuların da Fetullah Gülen ile fotoğrafı var. Bir çıkarım yapmam lazım mı?
bana mı diyon ?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hakem ile yendiğiniz sayısız maç var. Onlardan gelen puanlar ile bile şampiyon olamadınız. (Son bilmem kaç senedir)
Galatasaray'ın feneri bu kadar uzun süre yenememesinin en önemli sebebi de budur. Buraya sayısız pozisyon atarım. Feghouliye yapılan ya da Mesutun attığı golden önce yapılan faul. Diagnenin golünün iptal edilmesi ama aynı pozisyon Premier ligde yapılınca iptal edilmemesi vb vb.
Galatasaray'a fetocu diyene hass .. derim. En şiddetli cevabı da veririm. Uyarı muyari umrumda değil.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri