Neler Yeni

Fenerbahçe'ye yakışmayan hareketler

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Fenerlilerde gerçekten gerçeklerle yüzleşme sorunu var.

Aman çok güzel isyan ettiniz. Öyle güzel isyan ettiniz ki. Sonuç ne sonuç? Sonuç ne biliyor musunuz? Uçup giden bir itibar ve boşuna ezeli rakibe hediye edilen bir kupa. Sen rakibini yenip üstüne ''federasyona, üstümüzde oynanan oyunlara rağmen yılmıyoruz'' deseydin daha iyi bir şey olmazdı. Daha çocukluktan yeni çıkmış oyuncularını rezil ettin.

Sen büyük oyunu çözmüşsün reis.

Bu arada bu niye sevindiler mevzusunda da neyini anlamadınız la galiba o yüzden bu sözde protestoyu destekliyorsunuz, lan adamlar kupa kazandı isterse 120 dakikalık mücadeleyle isterse 3 dakikalık kupaya sevinecekler tabii ki.

Bulunduğum yabancı bir sunucuda ts fb olaylarında hiç hoş olmayan şeyler söylenmişti. Bu o kadar kötü değil ama konferansdaki rakibimizin hangi ülkenin takımı olduğunun farkındasın değil mi? Roller değişseydi biz dalga geçerdik, kolay lokma derdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse yazmayacağım umrumda değil, burada bir fenerbahçeli olmayaraktan 117 yıllık takımın şerefini savunmuşum, ama linç yiyorum. Ciddi ciddi galatasarayın kupayı almamasını savunan kişilere ne diyebilirim ki? İyi günler...
hacim uyduruktan turkiye super kupasinin ne degeri var maddi geliri bile yok. Sence cok mu onemli kupa. Burada kendini komik duruma dusuruyorsun. Aziz yildirim cok dogru soylemis galtasaray herseyi yapar sonra hicbirsey yapmamis gibi elini uzatir.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
hacim uyduruktan turkiye super kupasinin ne degeri var maddi geliri bile yok. Sence cok mu onemli kupa. Burada kendini komik duruma dusuruyorsun. Aziz yildirim cok dogru soylemis galtasaray herseyi yapar sonra hicbirsey yapmamis gibi elini uzatir.
Yok umrumda değil kupa, umrumda olan pırıl pırıl gençler ve itibar. Protestoyu çok samimi söylüyorum destekliyordum ama çok yanlış şekilde yapıldı. Bu benim düşüncem.

Top Bottom