Oyun Korsan mı ?forza horizon 4 te 0xc0000005 hatası alıyorum oyun açılmıyor ne yapmam gerek ?
EvetOyun Korsan mı ?
Forza Horizon 4'ü ben de eskiden korsan oynardım ve bende de hata vermeye başlamıştı sebebi ise yeni korsan sürümü 1908 den sonraki Windows'a destek vermemesi. Hiç bi zaman açılmadı sonra zaten oyun Steam'e çıkınca Steam'den aldım direkt.Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lakin 1 ay önce oynayabiliyordum sonra yer olmadığını için sildim şimdi geri yükledim ama açılmadı
Çözümünü bilen yok mu ?
İndirimlerde 50 liraya düşüyor, bence 50 lirayı hakeden bir oyun.Forza Horizon 4'ü ben de eskiden korsan oynardım ve bende de hata vermeye başlamıştı sebebi ise yeni korsan sürümü 1908 den sonraki Windows'a destek vermemesi. Hiç bi zaman açılmadı sonra zaten oyun Steam'e çıkınca Steam'den aldım direkt.
Ben oyunu Steam sayfasına girdim baktım Forza çıkmış 2 saat önce gittim direkt aldım (Ultimate 150TL) sonra gitti 1 ay sonra 82TL Ultimate oldu geçen yaz indirimde de 67TL oldu... Ama bence 150TL'yi bile hak ediyor. Bende sıkılınca giriyorum oyunun 3 mapinide bitirdim tüm panoları topladım 187saatim var (evet oyunu full olarak bitirmek birazcık işsizlik ama can sıkıntısı ne yapacaksın :d)İndirimlerde 50 liraya düşüyor, bence 50 lirayı hakeden bir oyun.
Kafa dağıtmalık giriyorum 100 saatim var.
Ben 75 liraya almıştım sanırım, ultimate versiyonunu.Ben oyunu Steam sayfasına girdim baktım Forza çıkmış 2 saat önce gittim direkt aldım (Ultimate 150TL) sonra gitti 1 ay sonra 82TL Ultimate oldu geçen yaz indirimde de 67TL oldu... Ama bence 150TL'yi bile hak ediyor.
Windows Sürümü İle İlgili , O Oyun Sürüm 1903'te Çalışıyordu GalibaEvet
Lakin 1 ay önce oynayabiliyordum sonra yer olmadığını için sildim şimdi geri yükledim ama açılmadı
Çözümünü bilen yok mu ?