Gereksiz arabalar onermem almani kendin geliştikce daha iyilerini aliyorsunNasıl arabalar veriyor mesela verdiği arabaları falan nereden görebilirim ona göre ultimate edition alıcam
Doastum eğer herkes gücüne göre araç alsa ne anlamı kalır benim gibi insanlar toplamasını ve onları sürmeyi seviyorGereksiz arabalar onermem almani kendin geliştikce daha iyilerini aliyorsun
Fortune İsland , Lego ve Hot Wheels araçları hariç tüm DLC araçları veriyor ve alınabilinir.Nasıl arabalar veriyor mesela verdiği arabaları falan nereden görebilirim ona göre ultimate edition alıcam
ultimate alNasıl arabalar veriyor mesela verdiği arabaları falan nereden görebilirim ona göre ultimate edition alıcam
Güzel araçlar yok dlcde. Ve cogu zaten aliniyor oyun içi parayla yani boş para.Doastum eğer herkes gücüne göre araç alsa ne anlamı kalır benim gibi insanlar toplamasını ve onları sürmeyi seviyor
Fortune İsland , Lego ve Hot Wheels araçları hariç tüm DLC araçları veriyor ve alınabilinir.
Araçlar arasında güzel modeller var
Nasıl alınıyor?Güzel araçlar yok dlcde. Ve cogu zaten aliniyor oyun içi parayla yani boş para.