Neler Yeni

FH4 hangi paket alınmalı

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
behzat
hazır indirimdeyken alayım diyorum fakat pakette karar veremedim konuya hakim olan arkadaslar yardımcı olabilirmi

oguz.ayg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Oğuz
Discord
BossCAME#5456
Bence en düşük paket yeterli neden dersen eğer çünkü kolayca araba açabiliyosun ve boşa para benim tavsiyem bu en azından

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,465
İsim
Diyarhan
En full paketi almalısın. Araba bolluğu ekstra kazanç durumu ve ekstra 2 harita ile daha zengin.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
ben en düsük paketi aldım 30liralık şimdiden baya arabam oldu bile ama ultimate öneriliyor genelde

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,465
İsim
Diyarhan
Adayı ve Lego haritasını oynamam dersen en ucuz unu al.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben Ultimate Edition satın aldım açılmıyor yaklaşık 2 gündür açamıyorum. Haberin olsun internette binlerce sorunu, milyonlarca çözümü var.
Ultimate sürümü ile alakalı bir şey değil. Standart alsan da açılmayacaktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hazır indirimdeyken alayım diyorum fakat pakette karar veremedim konuya hakim olan arkadaslar yardımcı olabilirmi
Kesinlikle ultimate al. Oyuna on sıfır önden başlıyorsun. Eğer ultimate almazsan sonradan pişman olursun ve fazla para vererek ultimate e yükseltmek isteyebilirsin.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
behzat
Ben Ultimate Edition satın aldım açılmıyor yaklaşık 2 gündür açamıyorum. Haberin olsun internette binlerce sorunu, milyonlarca çözümü var.
Adayı ve Lego haritasını oynamam dersen en ucuz unu al.
arada 22₺ fark var ful paket daha mantıklı
ben en düsük paketi aldım 30liralık şimdiden baya arabam oldu bile ama ultimate öneriliyor genelde
Ultimate tercih ederseniz daha iyi olur.
En full paketi almalısın. Araba bolluğu ekstra kazanç durumu ve ekstra 2 harita ile daha zengin.

Daha önce şu ortak hesap muhabbetine 10 TL den satılan game pass lerden alıp oyunu az biraz denemiiştim 30 dk falan sonra zamanım olmadı cok şimdide hazır indirimdeyken alayım dedim fakat kararsız kaldım genel baktım bazısı en düşük paketi al oynadıkça gelişirsin diyo bazısı en büyük paketi al diyo

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Daha önce şu ortak hesap muhabbetine 10 TL den satılan game pass lerden alıp oyunu az biraz denemiiştim 30 dk falan sonra zamanım olmadı cok şimdide hazır indirimdeyken alayım dedim fakat kararsız kaldım genel baktım bazısı en düşük paketi al oynadıkça gelişirsin diyo bazısı en büyük paketi al diyo

hocam 2 gün önce düşüğü aldım mis gibi oynuyorum biraz beklentiyle alakalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,906
Üyeler
168,053
Son üye
djelle
Top Bottom