Ben Ultimate Edition satın aldım açılmıyor yaklaşık 2 gündür açamıyorum. Haberin olsun internette binlerce sorunu, milyonlarca çözümü var.hazır indirimdeyken alayım diyorum fakat pakette karar veremedim konuya hakim olan arkadaslar yardımcı olabilirmi
Ultimate sürümü ile alakalı bir şey değil. Standart alsan da açılmayacaktı.Ben Ultimate Edition satın aldım açılmıyor yaklaşık 2 gündür açamıyorum. Haberin olsun internette binlerce sorunu, milyonlarca çözümü var.
Kesinlikle ultimate al. Oyuna on sıfır önden başlıyorsun. Eğer ultimate almazsan sonradan pişman olursun ve fazla para vererek ultimate e yükseltmek isteyebilirsin.hazır indirimdeyken alayım diyorum fakat pakette karar veremedim konuya hakim olan arkadaslar yardımcı olabilirmi
Neden açılmıyor bir biginiz var mı? Denemediğim şey kalmadı açmak için. Bu arada bu oyun tabii ki de Ultimate alınmalı.Ultimate sürümü ile alakalı bir şey değil. Standart alsan da açılmayacaktı.
Ben Ultimate Edition satın aldım açılmıyor yaklaşık 2 gündür açamıyorum. Haberin olsun internette binlerce sorunu, milyonlarca çözümü var.
Adayı ve Lego haritasını oynamam dersen en ucuz unu al.
arada 22₺ fark var ful paket daha mantıklı
ben en düsük paketi aldım 30liralık şimdiden baya arabam oldu bile ama ultimate öneriliyor genelde
Ultimate tercih ederseniz daha iyi olur.
En full paketi almalısın. Araba bolluğu ekstra kazanç durumu ve ekstra 2 harita ile daha zengin.
Daha önce şu ortak hesap muhabbetine 10 TL den satılan game pass lerden alıp oyunu az biraz denemiiştim 30 dk falan sonra zamanım olmadı cok şimdide hazır indirimdeyken alayım dedim fakat kararsız kaldım genel baktım bazısı en düşük paketi al oynadıkça gelişirsin diyo bazısı en büyük paketi al diyo