Evren avcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,317
arkadaşlar fh4e online giremiyorum. sorun wifi ile girmek istediğimde telefonun interneti ile bağlanınca giriyor. fh5 te hiçbir sorun yok çözümü nedir?
Forza Horizan'dan mı bahsediyorsunuz hocam?arkadaşlar fh4e online giremiyorum. sorun wifi ile girmek istediğimde telefonun interneti ile bağlanınca giriyor. fh5 te hiçbir sorun yok çözümü nedir?
evet hocamForza Horizan'dan mı bahsediyorsunuz hocam?
giriş ekranında oturumu kapat seçeneği olur , giriş ekranında göremezsen yine giriş ekranında erişilebilirlik ayarının içinde olabilir. oturumu kapatıp tekrar xbox ile giriş yapıp deneyin.evet hocam
hatta şunu ekliyeyim aslında yine de online'im müzayedeye falan giriyor ama haritada kimse olmuyor hata veriyor.
Konu başlığına "fh4" yerine "Forza Horizan" yazman daha sağlıklı olur. @Ricardo Andrade Quaresma "FH" kısaltması oynu baş harflere sahip oyunlar içinde kullanılabilir.evet hocam
hatta şunu ekliyeyim aslında yine de online'im müzayedeye falan giriyor ama haritada kimse olmuyor hata veriyor.
olmadıgiriş ekranında oturumu kapat seçeneği olur , giriş ekranında göremezsen yine giriş ekranında erişilebilirlik ayarının içinde olabilir. oturumu kapatıp tekrar xbox ile giriş yapıp deneyin.
ozaman başka çözüm bilmiyorum maalesef.olmadı
Aynı sorun bendede olmuştu ama bende müzayedeye falanda girilmiyordu. Oturumu kapatıp restart atıp geri girdiğimde düzelmişti. Direk xbox uygulamasını falan program ekle den silin sonra geri yükleyip oturum açın.arkadaşlar fh4e online giremiyorum. sorun wifi ile girmek istediğimde telefonun interneti ile bağlanınca giriyor. fh5 te hiçbir sorun yok çözümü nedir?
bende müzayede falan giriyor işin garip tarafı.Aynı sorun bendede olmuştu ama bende müzayedeye falanda girilmiyordu. Oturumu kapatıp restart atıp geri girdiğimde düzelmişti. Direk xbox uygulamasını falan program ekle den silin sonra geri yükleyip oturum açın.