Neler Yeni

İnternete bağlanmıyor

rs3m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Sarıkaya
Arkadaşlar merhaba. Birkaç gündür sorun çıkarmayan ethernet kablom 2 gün önce bi anda interneti vermemeye başladı. Ayarlarda internet kablosu takılı, internet bağlı olarak gözüküyor ama internete girmiyor. Sorun kabloda mı diye denemek için kabloyu ps4 e taktım ve hiçbir sorun olmadı. Kabloyu geri taktığımda da yine aynı, internet var gözüküyor ama bir şeye giremiyorum. Modemi ps4 e kabloyu takmadan önce resetlemiştim yine bir şey değişmemişti. Ne yapmalıyım bir fikriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mahmutosman
Sorunun büyük ihtimalle bilgisayarındaki ağ ayarlarından veya ethernet portundan kaynaklanıyor olabilir.

rs3m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Sarıkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. Birkaç gündür sorun çıkarmayan ethernet kablom 2 gün önce bi anda interneti vermemeye başladı. Ayarlarda internet kablosu takılı, internet bağlı olarak gözüküyor ama internete girmiyor. Sorun kabloda mı diye denemek için kabloyu ps4 e taktım ve hiçbir sorun olmadı. Kabloyu geri taktığımda da yine aynı, internet var gözüküyor ama bir şeye giremiyorum. Modemi ps4 e kabloyu takmadan önce resetlemiştim yine bir şey değişmemişti. Ne yapmalıyım bir fikriniz var mı?
Arkadaşlar sorunu buldum, bir arkadaşım discorda girmek için dpi indirmemi söylemişti. Onu sildim sorun çözüldü şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,235
Üyeler
171,320
Son üye
Mzalaq
Top Bottom