Neler Yeni

Fi̇fa 23 Ü Nasil Alirim

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Efecan
Arkadaşlar çok ikonik bi başlık biliyorum steamdeki fiyatı bütçemi çok aşıyor ama fifa bağımlısıyım özellikle kariyer oynuyorum fifa 22 de şampiyonlar ligini almadıgım bilinen takım kalmadı fifa 23 ü çok istiyorum ama öğrenciyim öğrenci evine anca paramız yetiyor ve almam imkansız alternatif yollar varmıdır site vesayre benim bu oyunu almam imkansızmı

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
öğrenci evine paran zor yetiyorsa. Bilgisayar oyunu için para harcayıp hem kendini hem öğrencilğini çöpe atma. He çok istiyosan gir bi yere part time çalış al.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öğrenci evine paran zor yetiyorsa. Bilgisayar oyunu için para harcayıp hem kendini hem öğrencilğini çöpe atma. He çok istiyosan gir bi yere part time çalış al.
internet üzerinden çalışıyorum zaten evi çekip çevirmede sıkıntı yokta okula gidip derslere falan bakıp boş olunca oynarım yani ne biliyim fifa 22 yi 130 lira oldugunda almıştım ama bunda imkansız gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İsa Kayıkcıoğlu
internet üzerinden çalışıyorum zaten evi çekip çevirmede sıkıntı yokta okula gidip derslere falan bakıp boş olunca oynarım yani ne biliyim fifa 22 yi 130 lira oldugunda almıştım ama bunda imkansız gibi
Kanka xbox game pass da olması lazim bi baksana aylık 30 tl falan

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
EA Play varsa 10 saatlik deneme sürümünü kullanabilirsin.
Onun dışında offline hesap satanlar oluyor, 40-50TL civarında bulunabiliyorlar.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Böbreğini sat.

abcdefg1234

80+ Silver
Arkadaşlar çok ikonik bi başlık biliyorum steamdeki fiyatı bütçemi çok aşıyor ama fifa bağımlısıyım özellikle kariyer oynuyorum fifa 22 de şampiyonlar ligini almadıgım bilinen takım kalmadı fifa 23 ü çok istiyorum ama öğrenciyim öğrenci evine anca paramız yetiyor ve almam imkansız alternatif yollar varmıdır site vesayre benim bu oyunu almam imkansızmı
Arkadaşlarım fifa22 de coin kasıp satıyordu. Siz yapmadınız mı ?

Zurech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan
Kasım indirimlerine girecektir mutlaka geçen sene FIFA 22 yi o şekilde almistim

Top Bottom