Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Kesin herkes bunu düşünüyor.gözlemlerime dayanarak herkes bunu düşünüyor bu arada.
Kesin herkes bunu düşünüyor.gözlemlerime dayanarak herkes bunu düşünüyor bu arada.
Yorgunluk hissinden başka bir etkisi olmaz. İstediğin kadar yapabilirsin.arkadaşlar herkesin merak ettigi şeyi bugün açıklıga kavuşturmak istiyorum.
SPORDAN SONRA MASTURBASYON YAPILIR MI?SAKINCASI VARMIDIR?
Kişiden kişiye değişiyorsakıncası yok ama yorgunluk veriyor öncesinde yapılamaz bence
Şöyle açıklayayım. 31 ile benzer hatta aynı şey.masturbasyon ne?
önemli bi şey değil hocam bilgisayar toplarken statik elekrik gelmesin diye bi önlem sadece her vatan ve teknosa çalışanı bilir bunumasturbasyon ne?
linksakıncası yok ama yorgunluk veriyor öncesinde yapılamaz bence
CİDDİ CİDDİ OKUYIORUM BENDEKan pipide toplandığı için ereksiyonu %20 oranında daha kaliteli kılıyor. Ve ayrıca pipideki damarlar genişlediğinden ötürü renginde değişiklik hissedebilirsiniz ama bu olması gerekendir. fitness sonrası mastürbasyon zararlı mı ? net cevap veremeyiz ama pipinizle ağırlık kaldırmadığınız sürece bir şey olacağını sanmıyorum. Şaka şaka bu nasıl soru olum
Gym tuvaletinde mala vurun ama boşalma gerçekleşmesin harbi testo yükseliyor ve idman daha iyi geçiyormastr hakkında bir şey diyemem ama ant öncesi film izlemek testo arttırdığı için daha kaliteli geçer diye duymuştum mantıklı da geldi
(yapacak varsa sadece ant öncesi izleyerek olu kesinlikle mastrb yok)