Neler Yeni

FİAT EGEA 1.4 FİRE MOTORU NASIL TURBO YAPABİLİRİM

Aali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Fiat Egea 1.4 fire motor var ama performansını arttırmak istiyorum turbo takılabilir mi
nasıl tork ve hp yükseltebilirim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Turbo takamassın, Atmosferik bir motora yapıcağın işlemler ancak performans hava filtresi + egzoz sistemi fakat bunlarda türkiyede güzel ceza yazılmaya sebep.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Fiat Egea 1.4 fire motor var ama performansını arttırmak istiyorum turbo takılabilir mi
nasıl tork ve hp yükseltebilirim
Motor bloğu değişmesi gerek ona harcanacak paraya satıp 1.4 t-jet alınır ya da 1.6 m-jet

FreakyXd

80+ Silver
baya masraflı. yapsan bile. egsoz sisteme turkiyede ceza var. ülkede öyle devlet nerden para kazanacağını bilmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
baya masraflı. yapsan bile. egsoz sisteme turkiyede ceza var. ülkede öyle devlet nerden para kazanacağını bilmiyor.
Her egzoza ceza yazılmıyor tüvtürk onaylı gerekli standartları karşılayan egzoza bir ceza yazamazlar. Bizim ülkemizde genelde egzoz düz borudan ibaret olduğu için ceza görüntüleri sık oluyor. Süpersprint, Akrapovic (uçuk biraz) yani böyle markalı egzoz yaptırırsanız bir şey olmaz

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ona yatırılacak paranın yarısına 1,7 dti corsa 400 hp koşturulur.

Aali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ona yatırılacak paranın yarısına 1,7 dti corsa 400 hp koşturulur.
benim ilk araba hatırasına yapıcağım bunu ne kadar yükseltebilirsem yapmayı düşünüyorum bir proje gibi düşün şuan da araştırma yapıyorum

FreakyXd

80+ Silver
Her egzoza ceza yazılmıyor tüvtürk onaylı gerekli standartları karşılayan egzoza bir ceza yazamazlar. Bizim ülkemizde genelde egzoz düz borudan ibaret olduğu için ceza görüntüleri sık oluyor. Süpersprint, Akrapovic (uçuk biraz) yani böyle markalı egzoz yaptırırsanız bir şey olmaz
Bize yazdılar geçen hocam orj olmasına :D ceza yazdılar m5 e60 araçdı.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ah 1.7 ler, grubumda vardı buluşmalarda hep ortam fabrika bacası gibi :D.

Tabii yunuslarda eksik olmazdı.
Güzel yüklenirse mükemmel bi araç. istediğin projeye taşı nasıl olsa piyasaya göre ucuz. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim ilk araba hatırasına yapıcağım bunu ne kadar yükseltebilirsem yapmayı düşünüyorum bir proje gibi düşün şuan da araştırma yapıyorum
Dostum hevesini anlıyorum ama. Ben 1.7 dti-tsi ds3 gibi araçlar tercih ederdim. ustalar bu araçları çok yaptıkları için ne yapacaklarını biliyorlar.

Egea yı götürüpte sanayideki ustayı zengin etmenin bi anlamı yok bence.

Şunu deneyelim. hoop kol çıktı bi daha. turbo yağbastı bi daha. piston sardı bi daha. Hatıra derken bi spor araba parası harcama. illaki egea yürütücem diyosan motor swapla geç. 1.4 fire yürüten görmedim ben hiç

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Güzel yüklenirse mükemmel bi araç. istediğin projeye taşı nasıl olsa piyasaya göre ucuz. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum hevesini anlıyorum ama. Ben 1.7 dti-tsi ds3 gibi araçlar tercih ederdim. ustalar bu araçları çok yaptıkları için ne yapacaklarını biliyorlar.

Egea yı götürüpte sanayideki ustayı zengin etmenin bi anlamı yok bence.

Şunu deneyelim. hoop kol çıktı bi daha. turbo yağbastı bi daha. piston sardı bi daha. Hatıra derken bi spor araba parası harcama. illaki egea yürütücem diyosan motor swapla geç. 1.4 fire yürüten görmedim ben hiç

Çok sarıyor, çok dertli bir araç, 350 beygir üstünde günlük kullanıma uygunluktan çıkıyor. Kronik sorunuda boldur genelde.

Aali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
peki 1.6 Egea benzin motoru takılır mı sonradan

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok sarıyor, çok dertli bir araç, 350 beygir üstünde günlük kullanıma uygunluktan çıkıyor. Kronik sorunuda boldur genelde.
Başkan 2 bar basıcaz ne işimiz var günlükle :D çekiciye bincek kadar yüksek olsun yeter.

Top Bottom