Motor bloğu değişmesi gerek ona harcanacak paraya satıp 1.4 t-jet alınır ya da 1.6 m-jetFiat Egea 1.4 fire motor var ama performansını arttırmak istiyorum turbo takılabilir mi
nasıl tork ve hp yükseltebilirim
Her egzoza ceza yazılmıyor tüvtürk onaylı gerekli standartları karşılayan egzoza bir ceza yazamazlar. Bizim ülkemizde genelde egzoz düz borudan ibaret olduğu için ceza görüntüleri sık oluyor. Süpersprint, Akrapovic (uçuk biraz) yani böyle markalı egzoz yaptırırsanız bir şey olmazbaya masraflı. yapsan bile. egsoz sisteme turkiyede ceza var. ülkede öyle devlet nerden para kazanacağını bilmiyor.
benim ilk araba hatırasına yapıcağım bunu ne kadar yükseltebilirsem yapmayı düşünüyorum bir proje gibi düşün şuan da araştırma yapıyorumona yatırılacak paranın yarısına 1,7 dti corsa 400 hp koşturulur.
Bize yazdılar geçen hocam orj olmasına ceza yazdılar m5 e60 araçdı.Her egzoza ceza yazılmıyor tüvtürk onaylı gerekli standartları karşılayan egzoza bir ceza yazamazlar. Bizim ülkemizde genelde egzoz düz borudan ibaret olduğu için ceza görüntüleri sık oluyor. Süpersprint, Akrapovic (uçuk biraz) yani böyle markalı egzoz yaptırırsanız bir şey olmaz
ona yatırılacak paranın yarısına 1,7 dti corsa 400 hp koşturulur.
Güzel yüklenirse mükemmel bi araç. istediğin projeye taşı nasıl olsa piyasaya göre ucuz.Ah 1.7 ler, grubumda vardı buluşmalarda hep ortam fabrika bacası gibi .
Tabii yunuslarda eksik olmazdı.
Dostum hevesini anlıyorum ama. Ben 1.7 dti-tsi ds3 gibi araçlar tercih ederdim. ustalar bu araçları çok yaptıkları için ne yapacaklarını biliyorlar.benim ilk araba hatırasına yapıcağım bunu ne kadar yükseltebilirsem yapmayı düşünüyorum bir proje gibi düşün şuan da araştırma yapıyorum
Güzel yüklenirse mükemmel bi araç. istediğin projeye taşı nasıl olsa piyasaya göre ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum hevesini anlıyorum ama. Ben 1.7 dti-tsi ds3 gibi araçlar tercih ederdim. ustalar bu araçları çok yaptıkları için ne yapacaklarını biliyorlar.
Egea yı götürüpte sanayideki ustayı zengin etmenin bi anlamı yok bence.
Şunu deneyelim. hoop kol çıktı bi daha. turbo yağbastı bi daha. piston sardı bi daha. Hatıra derken bi spor araba parası harcama. illaki egea yürütücem diyosan motor swapla geç. 1.4 fire yürüten görmedim ben hiç
Başkan 2 bar basıcaz ne işimiz var günlükle çekiciye bincek kadar yüksek olsun yeter.Çok sarıyor, çok dertli bir araç, 350 beygir üstünde günlük kullanıma uygunluktan çıkıyor. Kronik sorunuda boldur genelde.