Neler Yeni

Fiat Egea 1.4 full + full paket

ynsmr_cgn

80+
Bütçe
700000
Arkadaşlar sizce bu araba alınır mı? 1.4 motor benzinli full + full paket 660 bin TL. Düz egea falan mı düşüneyim yoksa 2.el seat, opel falan mı düşüneyim? Türkiye şartlarında fiyatına göre çok dolu geldi. Şuan halihazırda fiat doblo kullanıyorum, 2.araba olarak alacağım. Bu aracı kullananlar fikirlerini belirtirse sevinirim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1682205823002.png
1682205846324.png
1682205862011.png
1682205874143.png
1682205887999.png
1682205901606.png

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Her ne kadar insanlar teneke falan dese de tipiyle benim beğendiğim bir araba, özellikle cross kasası baya hoşuma gidiyor bunun makbulu 1.6 motorlu olanı ama onun için nerdeyse 200bin tl fark vermek gerekiyor o sebeple 1.4 de mantıklı.
Sıfır araba sıfır arabadır garantisi var ayrıca egeanın parçası ucuz, ikinci el risk demek her zaman. Şimdi alta yok bilmem kaç model Mercedes e200 alırım krallar gibi yaşarım falan diyenler gelir , sanayi şuan deli para girdin mi çıkılmıyor, mercedesci arkadaşda sanayiye düşünce onu krallar gibi öperler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci araba meselesi şimdi dikkatimi çekti. Eğer şehir içi için kullanılcaksa yakıt avantajı nedeniyle hybrid Corollar falan bakılabilir ikinci el, arızası az olur. Veya daha küçük arabalar

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Her ne kadar insanlar teneke falan dese de tipiyle benim beğendiğim bir araba, özellikle cross kasası baya hoşuma gidiyor bunun makbulu 1.6 motorlu olanı ama onun için nerdeyse 200bin TL fark vermek gerekiyor o sebeple 1.4 de mantıklı.
Sıfır araba sıfır arabadır garantisi var ayrıca egeanın parçası ucuz, ikinci el risk demek her zaman. Şimdi alta yok bilmem kaç model Mercedes e200 alırım krallar gibi yaşarım falan diyenler gelir , sanayi şuan deli para girdin mi çıkılmıyor, mercedesci arkadaşda sanayiye düşünce onu krallar gibi öperler.

İkinci araba meselesi şimdi dikkatimi çekti. Eğer şehir içi için kullanılcaksa yakıt avantajı nedeniyle hybrid Corollar falan bakılabilir ikinci el, arızası az olur. Veya daha küçük arabalar
İkinci araba için dediğinize katiliyorum ancak şuna dikkat çekmekte isterim 700k bütçeyle gidip aldığımız arabalara bakın abi ne durumlara geldik

ynsmr_cgn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her ne kadar insanlar teneke falan dese de tipiyle benim beğendiğim bir araba, özellikle cross kasası baya hoşuma gidiyor bunun makbulu 1.6 motorlu olanı ama onun için nerdeyse 200bin TL fark vermek gerekiyor o sebeple 1.4 de mantıklı.

İkinci el mercedes, audi falan hiç bir şekilde düşünmüyorum zaten. 2. araba olayına gelince yine bu araba da aktif şekilde kullanılacak. Diğer araba genel olarak uzun yolculuk yapacak sürekli. Zaten 2. arabayı alma sebebimizde bu.
İkinci araba için dediğinize katiliyorum ancak şuna dikkat çekmekte isterim 700k bütçeyle gidip aldığımız arabalara bakın abi ne durumlara geldik
İşin daha kötüsü bu arabayı makine mühendisi ve mekatronik mühendisi birlikte alacak. 2 mühendis anca bu kadar alabiliyor :(

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
İkinci el mercedes, audi falan hiç bir şekilde düşünmüyorum zaten. 2. araba olayına gelince yine bu araba da aktif şekilde kullanılacak. Diğer araba genel olarak uzun yolculuk yapacak sürekli. Zaten 2. arabayı alma sebebimizde bu.

İşin daha kötüsü bu arabayı makine mühendisi ve mekatronik mühendisi birlikte alacak. 2 mühendis anca bu kadar alabiliyor :(
Allah sonumuzu hayr eylesin hocam iyi durum tok

ynsmr_cgn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada araba birazda yatırımlık alınıyor.

El-Turco

80+ Bronze
hocam vag grup düşünürseniz dsg durumlarını iyi kontrol edin seat veya vw de alsanız önemli. Golf önerebilirim tdi lar az yakıyor güzel kaçıyor konforlu biraz da dolu paket aldınız mı zaten baya keyifli arabayı kullanması

ve bence karizmatik de bir araba güzel renk ve kozmetikte olanı seçtiğiniz zaman üzmez

eksi diyebileceğim bir yönü var motor sesi içeriye gelmiyor ama klasik vw 1.6tdi lar traktör gibi yahu :D

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Bu arada araba birazda yatırımlık alınıyor.
Yatırımlık olcaksa sıfır pek mantıklı değil plaka takıldığı anda değer düşer.(şuan tam tersi olsada) .
Hocam aktif olarak 2. El al sat yapmaktayız size diyeceğim. Çok beklemeyin her hafta daha düşük bir model almak zorunda kalıcaksınız. Daha 10 gün önce baya iyi kar ederek 300k ya sattığımız arabayı bu gün aynısını alamıyoruz

El-Turco

80+ Bronze
Aktif olarak 15 model jetta kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz bagaj hacmi vs çok tatmin edici

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2.el bakacağım dersen focus jetta bu fiyatlara alınabilir.
Kafam ağrısın istemiyorum diyorsan da ikinci el 60 bin kilometreye kadar 1.6 egealara bakabilirsin. Ben 1.4 yerine tercih ederdim açıkcası. Yoksa 1.4 de alınabilir

JohnSnow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ömer yıldız
Facebook
ikranur624
Arkadaşlar sizce bu araba alınır mı? 1.4 motor benzinli full + full paket 660 bin TL. Düz egea falan mı düşüneyim yoksa 2.el seat, opel falan mı düşüneyim? Türkiye şartlarında fiyatına göre çok dolu geldi. Şuan halihazırda fiat doblo kullanıyorum, 2.araba olarak alacağım. Bu aracı kullananlar fikirlerini belirtirse sevinirim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aldıgınız yerde fıorıno varmı acaba bıze lazımda lpglı olandan

Mert

80+ Silver
Bayide araç yok. 6 aydır sıradayım.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2.el almaktansa her zaman sıfır olsun, geçmişini biliyim aracın mantığım vardır. Ve bence her ne kadar Egea halk tarafından kötü dense de fiyatına göre gayet iyi özellikler sunan bir araç bence. Hem bakım maliyetleri de uygun. Araç bulabiliyorsanız bence alınabilir.
Tabii 1.4 fire ile çok performans aramamak gerekiyor.

Top Bottom