kad1RRR
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,684
1.5 etsi 2.1m civarı olması lazım anahtar teslim.Formentor 2m'u aşmıyor mu? ben mi yanlış biliyorum
1.5 etsi 2.1m civarı olması lazım anahtar teslim.Formentor 2m'u aşmıyor mu? ben mi yanlış biliyorum
1.2 puretech sıkıntılı bir motor. Elantra ise yanlış bilmiyorsam 1.6 mpi motorunda turbo yok ve araç güçsüz kalıyor.Neden alınmazmış hocam?
şaka de lütfenBana sorarsan Çinli araçlar varken bu paralar Avrupalılar'a verilmez.
Bana sorarsan dedim kardeşim sen direksiyonlu 4 tekere 2 milyon verebilirsin.şaka de lütfen![]()
tenekeye o para verilmezBaşlıktaki gibi arkadaşlar. Alınır mı sizce yoksa 2 milyona c5 aircross shine bold alınır mı sizce fiyat farkına? Yardımcı olursanız sevinirim.
c5 aircross a teneke demenize sebep olan şey nedir? fransız olmasımı? bende fransız sevmiyorum ama c5 aircross iyi bir araba.tenekeye o para verilmez
yolda aksının koptuğu ya da 4-5 yıl sonra orasının burasının paslandığı her yerinde ucuz ekran ve ledler olan arabaya binceğime egeaya binerimBana sorarsan dedim kardeşim sen direksiyonlu 4 tekere 2 milyon verebilirsin.
c5 yazdım mı oraya nerden uydurdun egea için diyorumc5 aircross a teneke demenize sebep olan şey nedir? fransız olmasımı? bende fransız sevmiyorum ama c5 aircross iyi bir araba.
Tekeri kopup takla atınca, öteki dünyada gelen pişmanlık hissiBana sorarsan Çinli araçlar varken bu paralar Avrupalılar'a verilmez.