Fiat Egea mı | Renault Taliant mı?

gayış edition egea 1.3 multijet a6 tokatlar :D

fiat iyi bir marka değildir. fiat egeadan başka bir alternatif bulunabilirse tercih edilmesini öneririm. mesela aynı segmentte renault megane, toyota corolla, ford focus tokatlar egea yı

tabii ki GAYIŞŞŞŞ Egea.

1.4 ler yağ yakıyor meselesi var birazcık ben rastlamadım ama var öyl bir şey
170 civarına 70 80 binde 1.6 dizel alırım daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da illa dizel isteniyorsa 100k kmlerde 1.4 corolla var egeadan daha iyi
Lpg bağlatınca oluyor yağ yakma durumu 200.000 yaklaşan her bakımlı LPG li araçta olabilir normal bir durum. Bizdeki 2006 1.4 Era Km 180.000 e yaklaştı 7000 km ye gelince 300-500 ml yağ eksiltmiş oluyor. Lpg yağı buharlaştırıyor herhalde. Bizde yap ekleyip 10.0000 km de komple yağı değiştiriyoruz. Ülkede benzin ucuz oldu da biz mi benzinle binmedik.

taliant kadar kötü araba yok. uzak durun

Lpg bağlatınca oluyor yağ yakma durumu 200.000 yaklaşan her bakımlı LPG li araçta olabilir normal bir durum. Bizdeki 2006 1.4 Era Km 180.000 e yaklaştı 7000 km ye gelince 300-500 ml yağ eksiltmiş oluyor. Lpg yağı buharlaştırıyor herhalde. Bizde yap ekleyip 10.0000 km de komple yağı değiştiriyoruz. Ülkede benzin ucuz oldu da biz mi benzinle binmedik.
Segmanlar zamanla aşınıyor her arabada
Aşındıkça da yağ yakmaya başlıyor sadece lpgye bağlama meseleyi
Ülkede benzin 2 3 lirayken benzinli arabaya biniyorduk mis gibi oluyordu ama hayal oldu o dönemler artık
7000km de 500 gram eksiltiyorsa çokta korkulacak durum değil aslında
Zamanla daha da artar ama

Taliant Renault un keriz avlama amacı güden bir şey olmuş gereksiz pahalı ben olsam daha pahalı da olsa egea alırdım

Segmanlar zamanla aşınıyor her arabada
Aşındıkça da yağ yakmaya başlıyor sadece lpgye bağlama meseleyi
Ülkede benzin 2 3 lirayken benzinli arabaya biniyorduk mis gibi oluyordu ama hayal oldu o dönemler artık
7000km de 500 gram eksiltiyorsa çokta korkulacak durum değil aslında
Zamanla daha da artar ama
Şuan 5 küsür TL'ye lpg alıp bir de o yakıtla mı gezeceksin? Yazık, kmde 10-20 kuruş bile fark yok neredeyse.

Şuan 5 küsür TL'ye lpg alıp bir de o yakıtla mı gezeceksin? Yazık, kmde 10-20 kuruş bile fark yok neredeyse.
Mesajı 21 Eylülde yazdım ben
Şuan neden lpg bağlatayım ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,440
Üyeler
188,934
Son üye
raen1911
Geri