Fiat Egea mı | Renault Taliant mı?

Kayış paket 1.3 multijet linea tek yumrukta eler bunları.

Araçlardan pek anlamıyorum ama Renault Taliant biraz boş gibi bi yerde görmüştüm radyosu,otomatik camı filan yokdu ama tam bilmiyorum ben Fiat Egea diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egea zaten Linea'nın yenilenmiş hali
Bence Tofaş'ın yenilenmiş hali

Aklı ve parası olan Fiat, Renault ve Peugeot vb. markalardan uzak durur. He bunlardan biri tercih edilecekse Taliant alınmaz arabanın ne olduğu belli değil. Egea iyidir.

Bence egea ve taliant arasında kalan biri sıfır araba almak isteyip çok parası olmayan biri. Ben şahsen kısıtlı bir ekonomik bütçe ile sıfır araba almazdım bunun yerine 1-3 yaş arası bir araba alırdım. Hem aynı paraya daha üst seviye bir araca binmiş olurum hemde arabayı alınca satarken çok değer kaybı olmaz. Siz bayiden alırken sıfır satarken 2. El oluyor maalesef arabanızın kilometresi kaportası sıfır gibi olsada çok değer kaybı oluyor. 2.el sıfır gibi bir araba alırsanız alırkende satarkende o araba 2.El olduğu için değer kaybı daha az oluyor

Araçlardan pek anlamıyorum ama Renault Taliant biraz boş gibi bi yerde görmüştüm radyosu,otomatik camı filan yokdu ama tam bilmiyorum ben Fiat Egea diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence Tofaş'ın yenilenmiş hali
Linea'da Tofaş'ın yenilenmiş hali :/

Egea. Görünüş olarak da daha güzel yeni kasadaki FIAT logosu ve sis farlarının etrafındaki gümüş renginde ki kısım bence çok hoş duruyor. Plastik mi değil mi bilmiyorum.

Şirket çalışanı olarak zamanında iki arabayıda sürdüm. Egeayı yaklasık 2 yıl gibi tecrübe ettim. 1.6 otomatik egea sürmüştüm. Kalkışı atikliği vs güzeldi. Talianta gelince hayatımda renault symbolden sonra gördüğüm en boş araba. Bakım symbolden daha boş diyorum. Tamamiyle şirketler için yapılmış bir teneke.

Fiat Egea'nın motor seçeneği önemli.

Geri