Yardım Fiat Punto alınır mı ?

BoraYücel

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
594
Bütçe
50000
Babam o tür arabalar küçük diyor ona göre Punto da küçükmüş. Kullanan kişiler varsa gerek bagajı gerek içi gerçekten küçük mü ? Aile arabası olarak alınır mı ?

Ben de alacaktım vazgeçtim i20 2013 aldım. Hemen hemen aynı klasman arabalar iç hacmi olarak. 5 kişi rahat gidebilir kısa yolları, Uzun yollarda 4 kişi olmalı, arka 3 lü koltuğun ortası boş kalırsa daha rahat ederler. Bagaj orta, i10 kadar küçük de değil qaskai kadar büyük de değil. Aileniz 4 kişi ise işinizi hayli hayli görürler.

50'ye bulunuyor mu?

Hocam Euro ncapten 0 puan almış bir araba. Eğer aynı fiyata başka bir marka bulabiliyorsanız ona yönelmenizi öneririm. Ben şahsen çok zor durumda kalmasam almazdım.

Kaç model araç hakkında biraz bilgi verin isterseniz

İşinizi görür gibi fakat sağlamlık olarak çok geride kalıyor.

50bine bulduysan al eğer
ağır hasar kayıdı yoksa
direklerde podyelerde işlem yoksa alınabilir
birde km 290 bin üstü ise hiç yanaşma 320k km de motor yenilenmeli buda maliyetli bir iş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babam o tür arabalar küçük diyor ona göre Punto da küçükmüş. Kullanan kişiler varsa gerek bagajı gerek içi gerçekten küçük mü ? Aile arabası olarak alınır mı ?
sahibindendeyse linkini verebilirmisin bakayım arabaya

Kaç model araç hakkında biraz bilgi verin isterseniz
Genel olarak sordum

50bine bulduysan al eğer
ağır hasar kayıdı yoksa
direklerde podyelerde işlem yoksa alınabilir
birde km 290 bin üstü ise hiç yanaşma 320k km de motor yenilenmeli buda maliyetli bir iş

sahibindendeyse linkini verebilirmisin bakayım arabaya
Akılmda bi ilan yok genel olarak Punto nun tüm modellerini sordum

Bagajı acayip küçük. Şahsen benim boyum 1.90 şoför koltuğuna geçtiğim zaman mecburuiyetten koltuğu geriye itmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden de arkama kimse oturamıyor :D Aile arabası olarak değil de daha çok yeni evli arabası olur. Şuanki piyasaya göre çok pahalı.
Gidişat olarak 1.4 Fire kullandım. Sport paketti çift kapılı olanlardan bana normal gelmişti çok hantal değil çokta seri değildi.

Bagajı acayip küçük. Şahsen benim boyum 1.90 şoför koltuğuna geçtiğim zaman mecburuiyetten koltuğu geriye itmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden de arkama kimse oturamıyor :D Aile arabası olarak değil de daha çok yeni evli arabası olur. Şuanki piyasaya göre çok pahalı.
Gidişat olarak 1.4 Fire kullandım. Sport paketti çift kapılı olanlardan bana normal gelmişti çok hantal değil çokta seri değildi.
Opel astra nasıldır peki ? 1.6 veya 2.0

Bahsettiğim arabanın kasa tipi

Opel astra nasıldır peki ? 1.6 veya 2.0

Bahsettiğim arabanın kasa tipi
Opel astra 2.0 Önermem hem benzinli olmasından çok yakacaktır. Hemde 2.0 Vergisi günümüzde çok fazla. 1.6 Tercih edebilirsin. Hiç kullanma tecrübem olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,102
Üyeler
188,203
Son üye
braprap
Geri