Boş yapmasak keşke50'ye bulunuyor mu?
Boş yapmıyorum dostum.Boş yapmasak keşke
sahibindendeyse linkini verebilirmisin bakayım arabayaBabam o tür arabalar küçük diyor ona göre Punto da küçükmüş. Kullanan kişiler varsa gerek bagajı gerek içi gerçekten küçük mü ? Aile arabası olarak alınır mı ?
Genel olarak sordumKaç model araç hakkında biraz bilgi verin isterseniz
Akılmda bi ilan yok genel olarak Punto nun tüm modellerini sordum50bine bulduysan al eğer
ağır hasar kayıdı yoksa
direklerde podyelerde işlem yoksa alınabilir
birde km 290 bin üstü ise hiç yanaşma 320k km de motor yenilenmeli buda maliyetli bir iş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sahibindendeyse linkini verebilirmisin bakayım arabaya
Bagajı acayip küçük. Şahsen benim boyum 1.90 şoför koltuğuna geçtiğim zaman mecburuiyetten koltuğu geriye itmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden de arkama kimse oturamıyorBabam o tür arabalar küçük diyor ona göre Punto da küçükmüş. Kullanan kişiler varsa gerek bagajı gerek içi gerçekten küçük mü ? Aile arabası olarak alınır mı ?
Opel astra nasıldır peki ? 1.6 veya 2.0Bagajı acayip küçük. Şahsen benim boyum 1.90 şoför koltuğuna geçtiğim zaman mecburuiyetten koltuğu geriye itmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden de arkama kimse oturamıyorAile arabası olarak değil de daha çok yeni evli arabası olur. Şuanki piyasaya göre çok pahalı.
Gidişat olarak 1.4 Fire kullandım. Sport paketti çift kapılı olanlardan bana normal gelmişti çok hantal değil çokta seri değildi.
Opel astra 2.0 Önermem hem benzinli olmasından çok yakacaktır. Hemde 2.0 Vergisi günümüzde çok fazla. 1.6 Tercih edebilirsin. Hiç kullanma tecrübem olmadı.Opel astra nasıldır peki ? 1.6 veya 2.0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bahsettiğim arabanın kasa tipi
Opel Astra Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Opel Astra fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com