Neler Yeni

Fiat Punto Otomatik Şanzıman Alınır Mı?

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Dostlar selamlar, birkaç gün içerisinde araba almayı planlıyoruz. Arabalardan çok fazla anlamayan birisi olarak Fiat punto otomatik şanzıman bir araç buldum fakat az bir araştırma sonucu sıkıntı çıkartabilen, vites konusunda da sıkıntı yaratabilecek bir araç olarak nitelendirilmiş. Bazı kişiler ise herhangi bir sıkıntısı bulunmadığını ve alınabileceği konusunda mesajlar yazmış biraz ikilemde kaldım.

İlk birkaç ay içerisinde şehir içinde pek de aktif olmasa da kullanacağım ve yazın da şehir dışına çıkabileceğimden dolayı ufak bir tereddüte girdim.

Yapılabilecek önerilere açığım. Bütçe konusunda 260.000₺'ye kadar alabiliriz fazla olmamak şartıyla da artma yaşanabilir. Ankara içinde olması maalesef zorunlu.
Şimdiden teşekkürler.
selam, 2015 yılında 1.4 fire otomatik aldım 2012 modeldi şanzımanın ismi dualogic mi neydi aldığımda araba 28 bin km de idi 3 yıllık araba için gayet iyi neyse baktırdık aldık gayet temiz km düşük keyifler yerinde daha alalı 1 ay olmadı yolda kaldık şanzımandan çektirdik arabayı şanzıman kronik arızalı bunlarda dedi usta ama yolda kalıyor yarım saat sonra düzeliyor tamir gerektirmiyor öyle bir şey neyse gel git fiat serviste bakımları yaptırdım her seferinde yolda bırakıyor beni dedim bu arada 3 4 kere daha yolda kaldım oturuyorum istop edip 30 dk sonra sıkıntı yok velhasıl servis bakıyor sıkıntı yok diyor en son karşıya geçerken köprüye gelmeden kaldım yolda orada şalterler attı fiat müşteri temsilcisini aradım biraz ağır konuştum beni müdüre bağladılar dedi çektir arabayı her zaman gittiğin servise beni arasınlar ismini vb verdi sultançifliği göker otomotiv e gidiyordum hep çektirdim aradılar sıfır şanzıman gönderiyorum değişin o arada arabasız kalmasın ikame araç verin demiş müdür bey sağolsun bu arada arabanın garantisi yok şanzıman o dönem bile 7bin tl idi bedavaya değiştiler onun üstüne 1 yıl kullandım şehir dışıda yaptım daha sorun yaşamadım daha sonra da ev alırken sattım niye anlattım bukadar şeyi bu araçtaki şanzıman sıkıntılı, fiat müşteri memnuyeti olarak başarılı.

öneri istersen otomatik alacaksan uzak doğu şanzımanları alacaksın hyundai honda toyata sorunsuz bineceksin

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
selam, 2015 yılında 1.4 fire otomatik aldım 2012 modeldi şanzımanın ismi dualogic mi neydi aldığımda araba 28 bin km de idi 3 yıllık araba için gayet iyi neyse baktırdık aldık gayet temiz km düşük keyifler yerinde daha alalı 1 ay olmadı yolda kaldık şanzımandan çektirdik arabayı şanzıman kronik arızalı bunlarda dedi usta ama yolda kalıyor yarım saat sonra düzeliyor tamir gerektirmiyor öyle bir şey neyse gel git fiat serviste bakımları yaptırdım her seferinde yolda bırakıyor beni dedim bu arada 3 4 kere daha yolda kaldım oturuyorum istop edip 30 dk sonra sıkıntı yok velhasıl servis bakıyor sıkıntı yok diyor en son karşıya geçerken köprüye gelmeden kaldım yolda orada şalterler attı fiat müşteri temsilcisini aradım biraz ağır konuştum beni müdüre bağladılar dedi çektir arabayı her zaman gittiğin servise beni arasınlar ismini vb verdi sultançifliği göker otomotiv e gidiyordum hep çektirdim aradılar sıfır şanzıman gönderiyorum değişin o arada arabasız kalmasın ikame araç verin demiş müdür bey sağolsun bu arada arabanın garantisi yok şanzıman o dönem bile 7bin TL idi bedavaya değiştiler onun üstüne 1 yıl kullandım şehir dışıda yaptım daha sorun yaşamadım daha sonra da ev alırken sattım niye anlattım bukadar şeyi bu araçtaki şanzıman sıkıntılı, fiat müşteri memnuyeti olarak başarılı.

öneri istersen otomatik alacaksan uzak doğu şanzımanları alacaksın hyundai honda toyata sorunsuz bineceksin
Bilgi için teşekkür ederim fakat illa düzgün olması için yolda mı kalmam gerekiyor :ROFLMAO:
Bakmaya devam ediyorum fakat FIAT'ın otomatik şanzımanından vazgeçtim.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Ben 1.3 multijet 2014 modelini kullanıyorum, benimki manuel vitesli. Bunu alırken 1.4 benzinli otomatik vites de denedim ancak araç gitmiyor ve vites geçişleri aşırı kötü, tavsiye etmem hocam

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Bilgi için teşekkür ederim fakat illa düzgün olması için yolda mı kalmam gerekiyor :ROFLMAO:
Bakmaya devam ediyorum fakat FIAT'ın otomatik şanzımanından vazgeçtim.
Dct şanzıman değilse uzakdur kesin otomatikten Fiat için geçerli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,163
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom