selam, 2015 yılında 1.4 fire otomatik aldım 2012 modeldi şanzımanın ismi dualogic mi neydi aldığımda araba 28 bin km de idi 3 yıllık araba için gayet iyi neyse baktırdık aldık gayet temiz km düşük keyifler yerinde daha alalı 1 ay olmadı yolda kaldık şanzımandan çektirdik arabayı şanzıman kronik arızalı bunlarda dedi usta ama yolda kalıyor yarım saat sonra düzeliyor tamir gerektirmiyor öyle bir şey neyse gel git fiat serviste bakımları yaptırdım her seferinde yolda bırakıyor beni dedim bu arada 3 4 kere daha yolda kaldım oturuyorum istop edip 30 dk sonra sıkıntı yok velhasıl servis bakıyor sıkıntı yok diyor en son karşıya geçerken köprüye gelmeden kaldım yolda orada şalterler attı fiat müşteri temsilcisini aradım biraz ağır konuştum beni müdüre bağladılar dedi çektir arabayı her zaman gittiğin servise beni arasınlar ismini vb verdi sultançifliği göker otomotiv e gidiyordum hep çektirdim aradılar sıfır şanzıman gönderiyorum değişin o arada arabasız kalmasın ikame araç verin demiş müdür bey sağolsun bu arada arabanın garantisi yok şanzıman o dönem bile 7bin TL idi bedavaya değiştiler onun üstüne 1 yıl kullandım şehir dışıda yaptım daha sorun yaşamadım daha sonra da ev alırken sattım niye anlattım bukadar şeyi bu araçtaki şanzıman sıkıntılı, fiat müşteri memnuyeti olarak başarılı.
öneri istersen otomatik alacaksan uzak doğu şanzımanları alacaksın hyundai honda toyata sorunsuz bineceksin