Neler Yeni

Fiat stilo alınır mı?

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arif Köse
Fiat stilo araca bazıları sürekli sıkıntı çıkarıyo diyor bazıları ise bakım yaptırdığın sürece sıkıntı çıkarmaz diyor.

Bu aracı kullanan var mı ve ya bir görüşü olan var mı?

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Fiat Stilo dahilinde değil ama eski aracın sorunu da masrafı da bitmiyor. 93 model Honda Civic kullanıyorum, arabayla bir yere gideceğim zaman stres oluyorum artık bir yeri arızalanacak diye. O yüzden iyi bir ekspertiz, iyi bir ustaya göstermek şart.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arif Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten o kadar eski arabalarda çok normal benim alacağım 2003 2004 model

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Motor parçası bulunur ama gövde parçalarında sorun yaşayabilirsin. Kötü araç değildir. Ama daha tutulan araçlara bakmanı öneririm. Parça sıkıntısı vs olmayan araçlara mesela.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arif Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motor parçası bulunur ama gövde parçalarında sorun yaşayabilirsin. Kötü araç değildir. Ama daha tutulan araçlara bakmanı öneririm. Parça sıkıntısı vs olmayan araçlara mesela.
gövde parçası bulunur fakat biraz pahalıymış fakat sorun olan o değil araçta elektriksel sorun yapıyo diyenler var o yüzden kafam takıldı fakat araç gerçekten güzel ve döneminin ötesinde bi araç

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
gövde parçası bulunur fakat biraz pahalıymış fakat sorun olan o değil araçta elektriksel sorun yapıyo diyenler var o yüzden kafam takıldı fakat araç gerçekten güzel ve döneminin ötesinde bi araç
Bulursun ama ararsın. Depo şamandırasını 2 gün aramıştık facebook gruplarında bulundu sonra. Uğraşmaya değer mi? Bence değmez

Top Bottom