Fiber için paket değişiminde sorun yaparlar mı?

Reaksiyon skoru
125
şuan türktelekomun 35mbps lik paketini kullanıyorum dün eve fiber altyapısı geldi ve internetimi 1000mbps ye kadar çıkartabiliyorum. Şuan 35mbpslik paketin taahhütu var eğer fiber internete geçmek istedigimi soylersem cayma ödemek zorunda kalir miyim? Operatör yine Türk telekom olacak

şuan türktelekomun 35mbps lik paketini kullanıyorum dün eve fiber altyapısı geldi ve internetimi 1000mbps ye kadar çıkartabiliyorum. Şuan 35mbpslik paketin taahhütu var eğer fiber internete geçmek istedigimi soylersem cayma ödemek zorunda kalir miyim? Operatör yine Türk telekom olacak
Yok bende aynı şekilde değiştiğimde yine türktekekom geçtim catma bedelsiz geçtin hatta fibere geçiyorum diye indirimde oldu siz yinede bir müşteri hizmetlerine sorun

Mobil uygulamadan gir hız yükselt seçeneği olması lazım taahhütü bozmadan biraz fiyat farkıyla hız yükseltebiliyor olman gerek tabi şuan fiberden internet alıyorsan.

Sana hala eski altyapıdan hizmet veriyorlarsa önce yeni altyapıya geçiş talep et ondan ücret almazlar zaten.

Geri