Neler Yeni

Fiber için Router ve Modemlerden hangisini almalıyım? Keenetic,Tp-Link

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
Merhaba, fiber altyapı gelecek 500Mbps veya 1000MBPS olanı kullanacağız. Ev 110M2. her yerde düzgünce çeken ve kayıp yaşamadan kullanmak istiyorum. Modem Mi Router mı alınmalı? Ya da hem modem hem router özelliği olan bir cihaz alsam hem fiberde hem de ADSL ve VDSL için de kullanma şansım olur mu? Wi-Fi 7 cihaz alsam sorun yaşar mıyım?

Başka cihaz öneriniz olursa da bekliyorum nasıl bir şey almam ve yapmam gerektiğini pek bilmiyorum. Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
Öyle bir soru sordun ki cevabı zor çünkü ikisinide kullanan biri olarak ikiside iyi alanında.
23 yıldır 10 tane modem markası kullandım bunlardan sadece Türk markası olan Airties ve yabancılardan Tp link ve keneticten memnun kaldım.
Asus zyxel pikatel tenda inbox bilmem neler neler hiçbiri hoşuma gitmedi. Performans alamadım.

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Airties’ı hatırlıyorum çocukluğumdan dediğiniz kadar vardı uzun yıllar kullandık beyaz nokta nokta desenli kaliteli bi modemi vardı.Şu an fiber mi kullanıyorsunuz ?
Öyle bir soru sordun ki cevabı zor çünkü ikisinide kullanan biri olarak ikiside iyi alanında.
23 yıldır 10 tane modem markası kullandım bunlardan sadece Türk markası olan Airties ve yabancılardan Tp link ve keneticten memnun kaldım.
Asus zyxel pikatel tenda inbox bilmem neler neler hiçbiri hoşuma gitmedi. Performans alamadım.
u ab

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
Airties’ı hatırlıyorum çocukluğumdan dediğiniz kadar vardı uzun yıllar kullandık beyaz nokta nokta desenli kaliteli bi modemi vardı.Şu an fiber mi kullanıyorsunuz ?

u ab
Vdsl kullnıyorum fiberi daha çekmediler eve kadar. O da kısmetse olur.

Budur muhtemelen bir ara stoklarda bulunamıyordu. Çoğu insan unutmuştur ama bu modemle kota sınırını kaldıranlar vardı :)

1736320760890.png

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Emre Şanda
Vdsl kullnıyorum fiberi daha çekmediler eve kadar. O da kısmetse olur.

Budur muhtemelen bir ara stoklarda bulunamıyordu. Çoğu insan unutmuştur ama bu modemle kota sınırını kaldıranlar vardı :)

Alıntıyı görüntüle
Vay bee AirTies. Çocukluğumuzun modemi. O zamanlar cehalet işte. AirTies modeme router bağlayıp ondan arkadaşlara kablo çekiyordum beraber oyun oynayabilmek için. :D Gidip kabloyu direk modeme taksana be adam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
Vay bee AirTies. Çocukluğumuzun modemi. O zamanlar cehalet işte. AirTies modeme router bağlayıp ondan arkadaşlara kablo çekiyordum beraber oyun oynayabilmek için. :D Gidip kabloyu direk modeme taksana be adam :D
Merka etme yalnız değilsin :)

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Modem -rüter aalırsanız; hem dsl hem fiberde kullanırsınız.
Salt rüter alırsanız; sadece fiberde.
İçlerinden modem-rüter (vdsl-fiber destekli Hooper-Dsl olan)
500 üstü hız için Wifi6E, triband,160 mhz destekli olanlara bakın.
Tenda Rx27 pro gibi.

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem -rüter aalırsanız; hem dsl hem fiberde kullanırsınız.
Salt rüter alırsanız; sadece fiberde.
İçlerinden modem-rüter (vdsl-fiber destekli Hooper-Dsl olan)
500 üstü hız için Wifi6E, triband,160 mhz destekli olanlara bakın.
Tenda Rx27 pro gibi.
Benim gönderdiklerim 500 üstü hızlarda yetersiz mi kalır? Kaça kadar çıkarlar

Top Bottom