Yavaş yavaş sizin oralarda gelicektir Bizdede aynısı oldu yavaş yavaş gelirler sizin taraflara gelmezlerse talep edebilirsiniz gelmesi 1 ayı bile bulabilirüst sokakta (100-200m) ileride babaannemgilin binasına fiber internet kabloları bağlamışlar bizim bina için de başvuru yapmak istiyorum süreç nasıl işliyor nerelere ne yapmam gerekiyor başvuru için
1 ay değil 6 ay demeliydiniz hocamYavaş yavaş sizin oralarda gelicektir Bizdede aynısı oldu yavaş yavaş gelirler sizin taraflara gelmezlerse talep edebilirsiniz gelmesi 1 ayı bile bulabilir
Fiber kutusu fiber binaya bağlandığı zaman geliyor hocambinanızda fiber kutusu var mı ?
Haklısınız hocam 300 metre ötedeki fiberin gelmesi 3 ay sürdü hemen hemen türksatkablonet döşüyordy1 ay değil 6 ay demeliydiniz hocam![]()
dostum hani babaannesinde var mı diye sormuştum neyseFiber kutusu fiber binaya bağlandığı zaman geliyor hocam
hocam şöyle yapabilirsiniz 18 yaşından büyükseniz eğer linkedin profili oluşturun ordan ilgili altyapı sağlayan firma bölgeye türktelekom ise Ümit Önal a yazabilirsiniz bilgi talep ettiğinizi 100mt öteme fiber döşendi bana da döşenir mi diye yazıp isim soyisim ve iletişim bilgisi adres bilgisi vermeniz yeterlidir eğer öylede olmuyorsa ilgili bölge müdürlüğüne gidin size zaten gelceklerini vb söylerler ama yakında gelirlerfiberle alakalı hiçbir şey yok
dostum hani babaannesinde var mı diye sormuştum neyse
hocam şöyle yapabilirsiniz 18 yaşından büyükseniz eğer linkedin profili oluşturun ordan ilgili altyapı sağlayan firma bölgeye türktelekom ise Ümit Önal a yazabilirsiniz bilgi talep ettiğinizi 100mt öteme fiber döşendi bana da döşenir mi diye yazıp isim soyisim ve iletişim bilgisi adres bilgisi vermeniz yeterlidir eğer öylede olmuyorsa ilgili bölge müdürlüğüne gidin size zaten gelceklerini vb söylerler ama yakında gelirler
Siz isterseniz değil onlar isterse gelir![]()
imza toplayıp yapılmıyor muyduFiber kutusu fiber binaya bağlandığı zaman geliyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklısınız hocam 300 metre ötedeki fiberin gelmesi 3 ay sürdü hemen hemen türksatkablonet döşüyordy
en hızlı yolları bu konumda anlattımimza toplayıp yapılmıyor muydu
forum.donanimarsivi.com