Yardım Fiber internet başvurusu nasıl yapılır ?

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
üst sokakta (100-200m) ileride babaannemgilin binasına fiber internet kabloları bağlamışlar bizim bina için de başvuru yapmak istiyorum süreç nasıl işliyor nerelere ne yapmam gerekiyor başvuru için

üst sokakta (100-200m) ileride babaannemgilin binasına fiber internet kabloları bağlamışlar bizim bina için de başvuru yapmak istiyorum süreç nasıl işliyor nerelere ne yapmam gerekiyor başvuru için
Yavaş yavaş sizin oralarda gelicektir Bizdede aynısı oldu yavaş yavaş gelirler sizin taraflara gelmezlerse talep edebilirsiniz gelmesi 1 ayı bile bulabilir

binanızda fiber kutusu var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yavaş yavaş sizin oralarda gelicektir Bizdede aynısı oldu yavaş yavaş gelirler sizin taraflara gelmezlerse talep edebilirsiniz gelmesi 1 ayı bile bulabilir
1 ay değil 6 ay demeliydiniz hocam :(

Fiber kutusu fiber binaya bağlandığı zaman geliyor hocam
dostum hani babaannesinde var mı diye sormuştum neyse
fiberle alakalı hiçbir şey yok
hocam şöyle yapabilirsiniz 18 yaşından büyükseniz eğer linkedin profili oluşturun ordan ilgili altyapı sağlayan firma bölgeye türktelekom ise Ümit Önal a yazabilirsiniz bilgi talep ettiğinizi 100mt öteme fiber döşendi bana da döşenir mi diye yazıp isim soyisim ve iletişim bilgisi adres bilgisi vermeniz yeterlidir eğer öylede olmuyorsa ilgili bölge müdürlüğüne gidin size zaten gelceklerini vb söylerler ama yakında gelirler

Siz isterseniz değil onlar isterse gelir :)

dostum hani babaannesinde var mı diye sormuştum neyse

hocam şöyle yapabilirsiniz 18 yaşından büyükseniz eğer linkedin profili oluşturun ordan ilgili altyapı sağlayan firma bölgeye türktelekom ise Ümit Önal a yazabilirsiniz bilgi talep ettiğinizi 100mt öteme fiber döşendi bana da döşenir mi diye yazıp isim soyisim ve iletişim bilgisi adres bilgisi vermeniz yeterlidir eğer öylede olmuyorsa ilgili bölge müdürlüğüne gidin size zaten gelceklerini vb söylerler ama yakında gelirler
Siz isterseniz değil onlar isterse gelir :)
Fiber kutusu fiber binaya bağlandığı zaman geliyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız hocam 300 metre ötedeki fiberin gelmesi 3 ay sürdü hemen hemen türksatkablonet döşüyordy
imza toplayıp yapılmıyor muydu

imza toplayıp yapılmıyor muydu
en hızlı yolları bu konumda anlattım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,756
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000