Neler Yeni

Yardım Fiber İnternet Nasıl Evime Gelir

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Merhabalar birkaç gün önce iç kapının önüne kadar fiber kablolarını getirmişler fakat içeri kablolama yapılmamış. Bunu kendim mi yaptırmam lazım yoksa bölgedeki internet sağlayıcım kendi mi kabloları kesip gpon'a bağlıycak?

Cihangir

80+ Gold
ben türknete geçtiğimde kendileri kablo çekmişti

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom kullanıyorum şu anda ama onların öyle bi hizmeti olacağını sanmıyorum türk telekom altyapısı üzerinden kullandığım için.
Türk telekoma mı başvurmam lazım şimdi bu kablolamanın yapılması için?

Bünyamina

80+ Platinum
Millenicom kullanıyorum şu anda ama onların öyle bi hizmeti olacağını sanmıyorum türk telekom altyapısı üzerinden kullandığım için.
Türk telekoma mı başvurmam lazım şimdi bu kablolamanın yapılması için?
Ya normalde kendileri içeri girip kutuyu koyuyorlar sonra da işte ne zaman gelirlerse kabloları hallediyorlar benim duyduğum gördüğüm böyle farklı şekilde işleyişlerde olabilir

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
ArtiAnius
Fiber altyapıya ulaşmanın en hızlı yolları yazar mısın foruma benim konumun olması lazim

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
bende de benzer bir durum var. apartmanın içine ve daire kapısının önüne kabloları çektiler ama 5-6 gündür baska hareket yok. ne yapmam gerekiyor acaba

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme: Linkedin'den Türk Telekom ceo'suna yazdığım uzun mesaj sonucunda gün içinde iki kez genel müdürlükten arama aldım. Kendileri çok samimiyetle yaklaştılar. İlkinde aradıklarında adresinizi bölge ekipleriyle iletişime geçip kontrol ettikten sonra bilgi verileceğini, ikinci aramada ise bölgede fiber dönüşüm hizmeti olduğunu ve 30 iş günü içerisinde dairenize fiber hattınızın bağlanacağını söylediler. Talebiniz doğrultusunda ekiplerle iletişim kurulup öncelik verileceğini bildirdiler. @ArtiAnius adlı arkadaşın yazdığı makale tarzı konu gayet açıklayıcı ve yerinde olmuştur ve bu sayede çözüme ulaşmamı sağlamıştır. Kendisine teşekkürlerimi borç bilirim.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
ArtiAnius
Güncelleme: Linkedin'den Türk Telekom ceo'suna yazdığım uzun mesaj sonucunda gün içinde iki kez genel müdürlükten arama aldım. Kendileri çok samimiyetle yaklaştılar. İlkinde aradıklarında adresinizi bölge ekipleriyle iletişime geçip kontrol ettikten sonra bilgi verileceğini, ikinci aramada ise bölgede fiber dönüşüm hizmeti olduğunu ve 30 iş günü içerisinde dairenize fiber hattınızın bağlanacağını söylediler. Talebiniz doğrultusunda ekiplerle iletişim kurulup öncelik verileceğini bildirdiler. @ArtiAnius adlı arkadaşın yazdığı makale tarzı konu gayet açıklayıcı ve yerinde olmuştur ve bu sayede çözüme ulaşmamı sağlamıştır. Kendisine teşekkürlerimi borç bilirim.
Ne demek hocam ancak şöyle bir durum söz konusu o 1 ay olmazsa sizlerden ricam açık kapıya yazmanız verilen sözler bazen tutulmuyor çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de benzer bir durum var. apartmanın içine ve daire kapısının önüne kabloları çektiler ama 5-6 gündür baska hareket yok. ne yapmam gerekiyor acaba
Seçimden sonraya kaldı o

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Çevik
Merhabalar birkaç gün önce iç kapının önüne kadar fiber kablolarını getirmişler fakat içeri kablolama yapılmamış. Bunu kendim mi yaptırmam lazım yoksa bölgedeki internet sağlayıcım kendi mi kabloları kesip gpon'a bağlıycak?
Benim durumum daha karmasik bulundugum sokakta kazi yapildi ancak 40 metre ileride durdu calisma bi haftadir ne ses var ne soluk

Top Bottom