anladım teşekkür ederimComnet: Bağlantı Olarak gördüğüm en stabil firma fakat destek verecek kimse yok bi sorun oluştuğunda 10 kez aramayınca defalarca uğraşmayınca çözülmüyor
Gibirnet: Destek Talebi Olarak gördüğüm en iyi firma her yerden destek sağlıyorlar bi ara valorant da paketloss vardı çözüldü şuan bağlantıları gayet stabil
Kesinlike Netspeed öneriyorum Millenicom ve Türk Telekom kullanan arkadaşlarım var müşteri hizmetleri sorunlarımıza yanıt vermiyor 2 haftadır Netspeed kullanıyorum doğuda oturduğum için İstanbul Valorant sunucusu sabit 19 ms veriyor batıdaki aradaşlarımda Netspeed kullanıyor 9 ms civarlarda oynuyor 6 kere aradım Netspeed müşteri destek ekiplerini 1 dakika kalmadan açıp yardımcı oluyorlar geçende küçük bir sorunumda hemen yardımcı oldular kötü bir hizmeti başkasına tabsiye etmem zaten aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1dk içinde cevap veriyor.Merhaba arkadaşlar fiber internet önerir misiniz? Artısı ve eksisiyle yazar mısnız lütfen.(milenicom netspeed comnet gibirnet v.s)
Netspeed kadar kaliteli firma görmedim ben çok iyiler kodumu kullanırsanda her ay 2 mizde 10₺ indirimli kullanıyoruz benim vdsl olmasına rağmen mükemmel arkadaşlarım var fiberde mükemmelMerhaba arkadaşlar fiber internet önerir misiniz? Artısı ve eksisiyle yazar mısnız lütfen.(milenicom netspeed comnet gibirnet v.s)
millenicomu bilmiyorum netspeedin müşteri hizmetleri en iyilerden ping değerleride baya iyi comnet kadar müşteri düşmanı firma yok bir sorunla karşılaştığında sorunu çözmedikleri gibi üsteleyince interneti kesiyorlar gıbırnet fp olarak en iyisidir üstelik hazirana kadar zam yapmayacak olmalarıda çok iyiMerhaba arkadaşlar fiber internet önerir misiniz? Artısı ve eksisiyle yazar mısnız lütfen.(milenicom netspeed comnet gibirnet v.s)
100 mb için sizce hangisini tercih etmeliyim ?millenicomu bilmiyorum netspeedin müşteri hizmetleri en iyilerden ping değerleride baya iyi comnet kadar müşteri düşmanı firma yok bir sorunla karşılaştığında sorunu çözmedikleri gibi üsteleyince interneti kesiyorlar gıbırnet fp olarak en iyisidir üstelik hazirana kadar zam yapmayacak olmalarıda çok iyi
bence netspeed ya da gıbırnet ekonomik durumunuza göre karar verin100 mb için sizce hangisini tercih etmeliyim ?
TürkNet, taahhütsüz olması kopma hız düşüklüğü yaşanmaması hatta vaat edilenden daha fazla hız vermeleri, hız sınırlamasının olmaması vs. vs.Merhaba arkadaşlar fiber internet önerir misiniz? Artısı ve eksisiyle yazar mısnız lütfen.(milenicom netspeed comnet gibirnet v.s)
comnet kullanıyorum desteğinden çok memnunum 20dk içinde cevap veriyorlar ve (modemi resetleyin) gibi cart curt yapmıyorlar adamlar bilgili.Comnet: Bağlantı Olarak gördüğüm en stabil firma fakat destek verecek kimse yok bi sorun oluştuğunda 10 kez aramayınca defalarca uğraşmayınca çözülmüyor
Gibirnet: Destek Talebi Olarak gördüğüm en iyi firma her yerden destek sağlıyorlar bi ara valorant da paketloss vardı çözüldü şuan bağlantıları gayet stabil

FixNET,TbtNET Bakabilirsin.Merhaba arkadaşlar fiber internet önerir misiniz? Artısı ve eksisiyle yazar mısnız lütfen.(milenicom netspeed comnet gibirnet v.s)