fiber internet önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

miraqa99

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Merhaba arkadaşlar fiber internet önerir misiniz? Artısı ve eksisiyle yazar mısnız lütfen.(milenicom netspeed comnet gibirnet v.s)

Comnet: Bağlantı Olarak gördüğüm en stabil firma fakat destek verecek kimse yok bi sorun oluştuğunda 10 kez aramayınca defalarca uğraşmayınca çözülmüyor

Gibirnet: Destek Talebi Olarak gördüğüm en iyi firma her yerden destek sağlıyorlar bi ara valorant da paketloss vardı çözüldü şuan bağlantıları gayet stabil

Comnet: Bağlantı Olarak gördüğüm en stabil firma fakat destek verecek kimse yok bi sorun oluştuğunda 10 kez aramayınca defalarca uğraşmayınca çözülmüyor

Gibirnet: Destek Talebi Olarak gördüğüm en iyi firma her yerden destek sağlıyorlar bi ara valorant da paketloss vardı çözüldü şuan bağlantıları gayet stabil
anladım teşekkür ederim

millenicom adamdır

Ekler

• speedtest.png
    speedtest.png
    27.1 KB · Hit: 66
Merhaba arkadaşlar fiber internet önerir misiniz? Artısı ve eksisiyle yazar mısnız lütfen.(milenicom netspeed comnet gibirnet v.s)
Kesinlike Netspeed öneriyorum Millenicom ve Türk Telekom kullanan arkadaşlarım var müşteri hizmetleri sorunlarımıza yanıt vermiyor 2 haftadır Netspeed kullanıyorum doğuda oturduğum için İstanbul Valorant sunucusu sabit 19 ms veriyor batıdaki aradaşlarımda Netspeed kullanıyor 9 ms civarlarda oynuyor 6 kere aradım Netspeed müşteri destek ekiplerini 1 dakika kalmadan açıp yardımcı oluyorlar geçende küçük bir sorunumda hemen yardımcı oldular kötü bir hizmeti başkasına tabsiye etmem zaten aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1dk içinde cevap veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netspeed kadar kaliteli firma görmedim ben çok iyiler kodumu kullanırsanda her ay 2 mizde 10₺ indirimli kullanıyoruz benim vdsl olmasına rağmen mükemmel arkadaşlarım var fiberde mükemmel

millenicomu bilmiyorum netspeedin müşteri hizmetleri en iyilerden ping değerleride baya iyi comnet kadar müşteri düşmanı firma yok bir sorunla karşılaştığında sorunu çözmedikleri gibi üsteleyince interneti kesiyorlar gıbırnet fp olarak en iyisidir üstelik hazirana kadar zam yapmayacak olmalarıda çok iyi

millenicomu bilmiyorum netspeedin müşteri hizmetleri en iyilerden ping değerleride baya iyi comnet kadar müşteri düşmanı firma yok bir sorunla karşılaştığında sorunu çözmedikleri gibi üsteleyince interneti kesiyorlar gıbırnet fp olarak en iyisidir üstelik hazirana kadar zam yapmayacak olmalarıda çok iyi
100 mb için sizce hangisini tercih etmeliyim ?

TürkNet, taahhütsüz olması kopma hız düşüklüğü yaşanmaması hatta vaat edilenden daha fazla hız vermeleri, hız sınırlamasının olmaması vs. vs.

Comnet öneririm. 12 ay aldım. Kod ile 13 ay oldu. Modem+ ONT cihazını getirdiler. Aylık 129 Tl. Tek kötü yanı paranın peşin ödenmesi.

comnet kullanıyorum desteğinden çok memnunum 20dk içinde cevap veriyorlar ve (modemi resetleyin) gibi cart curt yapmıyorlar adamlar bilgili.
ya da bana hep iyileri geldi

comnet öneririm bu arada fiber interneti baya iyi 100 e 8 fiber paket kullanıyorum aldığım hız 110 a 15 ping değerim benim her firmada yüksek biraz kırsal biryerde yasıyorum çünkü

Ekran görüntüsü 2023-08-06 001315.png

onun dışında diyeceğim pek bir şey yok aklı9na takılan soru olursa sor davet kodu istersende yazabilirsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri