Öneri 🚨Fiber İnternet ve Daha Fazlası İçin Öneri🚨

Bizim mahallede telekom vdsl var fiber getirmeyip türkcell getirdi fiberi

Benim altyapı sözde 1K destekliyor Türk Telekomu aradım bölgeye 700 mbit geliyor sana max 200 veririz dediler kapattım direkt saçmalıktı ki daha saçma olan 200 bile sabit veremeyiz dediler ben netspeed ile zaten alıyorum moruk :D
Alıntıyı görüntüle
Modem kaynaklı problemde olabilir @Abdullah Hacıgül çektiği comnete geçtim videosunu izleyin sizi problem ile ilgili kısım mevcut

Modem kaynaklı problemde olabilir @Abdullah Hacıgül çektiği comnete geçtim videosunu izleyin sizi problem ile ilgili kısım mevcut
Yok bağlantım şuan 200lük zaten müşteri hizmetlerini arayıp sitenizde bana kaç mbit vereceğiniz yazmıyor adresim bu kaç mbit alabilirim dedim 1000lik altyapı var 700 geliyor bölgene sana ancak 200 gelebilir o da stabil olmaz dedi bilgisiz cahili cühelalar var içerde onu dediği sırada ben 222/33 kullanım yapıyordum

Bizim muhtar kendi başına tuvalete gidemiyor. Elinkine bak whatsapp kullandığı yetmiyor, bir de problem falan çözüyor yardımcı oluyor vatandaşa.
Bir ülkede her şey mi şans işi olur arkadaş!

Benim oturduğum apartmanda hiç bir altyapı yok nasıl çektirebilirim? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Dostlar 12 Temmuz'da Apartman'daki bütün dairelerin kapısına kadar fiber kablo çekildi Kabloyu çeken Turktelekom Çalışanı sürecin hızlanmasını istiyorsan su kişiye ulaş dedi fakat ulaşamadım :) Twitter Adresi var fakat hesabı takipçilere özel yapmış istek gönderdim ama herhangi bir kabul durumu vs olmadı sonrasında kaymakamlık ve belediyeyi aradım süreç için birisi muhtarlığa yönlendirdi diğeri Turktelekom müdürlüğüne (Muhtarlık ne alaka diye sorguladım😄) Sonrasında son şansımı Muhtarla denedim oda bana bizler Turktelekom'un müdürlerinin ve yetkilerin olduğu bir WhatsApp grubuna üyeyiz sizler isim soyisim adres iletişim numarası ve Şikayet Konusunu yazın bizler iletiriz cevap gelirse döneriz sizlere dedi bende chatgpt resmi bir şikayet konusu yaptırdım muhtara WhatsApp'tan gönderdim oda ilgili gruba gönderdi sonrasında hızlı şekilde cevap geldi muhtar'dan bilin bakalım kim cevap vermiş 😆 ulaşmaya çalıştığım kişi okadar çok mutlu oldum ki anlatamam 😃 muhtar kvkk vs gereği iletişim bilgisini vermedi canı sağolsun en azından problemleri dile getiriyor gelen cevabı bize iletiyor

Kısacası demem o ki herhangi bir internetsel probleminiz varsa direkt muhtarla iletişime geçin üst yetkililer grupta olduğu için çok daha hızlı çözüm sağlanır.

Benim bir önceki konumda emin olmadığım 1000 Mbps alacağımı söylüyor ekteki görselde🥳🥰

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Bizim de apartmanın önünden geçiyor GPON fiber ama apartmana çekmiyorlar. ne yapmalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,924
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri