Neler Yeni

Fiber nasıl çektirebilirim

Cihat_6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cihat murat
merhaba arkadaşlar 2 gün sonra türk telekom ile olan sözleşmem bitiyor ve ben türknete geçmek istiyorum aradım konuştum başvuru işlemlerini yaptık şuan apartmanda fiber olmadığı için adsl olarak işlem yaptık ilerde fibere geçmek istiyorum ama malesef fiber yok apartmanda ama yan apartmanda fiber var ve sorgulama yapınca var olarak gözüküyor tek bizim binada yok bunu nasıl çektirebilirim yapabiliceğim işlemler ne olur ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,963
İsim
Mert Can Ergün

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Bende merak ediyorum

mojito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
altan ayhan
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji en sevdiğimden.
proje açmaları lazım türknette nasıl işliyor bilmiyorum ama tt de bölge müdürlüğüne gittiğinde yardımcı oluyorlar yerıne gore uzun sürebiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

tt istanbul fiber altyapısında fiber kablo ekçisi görev yaptım istanbuldaysan bilgi verebilirim olurmu olmazmı diye

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,319
İsim
Oğuz Oğuz
merhaba arkadaşlar 2 gün sonra türk telekom ile olan sözleşmem bitiyor ve ben türknete geçmek istiyorum aradım konuştum başvuru işlemlerini yaptık şuan apartmanda fiber olmadığı için adsl olarak işlem yaptık ilerde fibere geçmek istiyorum ama malesef fiber yok apartmanda ama yan apartmanda fiber var ve sorgulama yapınca var olarak gözüküyor tek bizim binada yok bunu nasıl çektirebilirim yapabiliceğim işlemler ne olur ?
imza topla tt müdürlüğe git

Cihat_6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cihat murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
proje açmaları lazım türknette nasıl işliyor bilmiyorum ama tt de bölge müdürlüğüne gittiğinde yardımcı oluyorlar yerıne gore uzun sürebiliyor

tt istanbul fiber altyapısında fiber kablo ekçisi görev yaptım istanbuldaysan bilgi verebilirim olurmu olmazmı diye
türk telekomdada denemiştim oyalayıp durmuşlardı en sonunda port yok dediler

mojito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
altan ayhan
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji en sevdiğimden.
fiber internette port olmama gibi bişey yok diye biliyorum çok zor tek bir fiber kablo ile x32 daire besleniyor yeri geliyor

Cihat_6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cihat murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiber internette port olmama gibi bişey yok diye biliyorum çok zor tek bir fiber kablo ile x32 daire besleniyor yeri geliyor
mahallede max 4 apartmanda fiber var zaten geçiştirmek için bir bahaneydi bence

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz

hocam bizim sokakta yeni binalara türknet fiber getirdi benim gibi mevcut müşteriler hala bakır kablodan hizmet alıyoruz tt üzerinden ne yapmam lazım bende binama fiber altyapı istiyorum binada dört daire var ikisi türknetli

Cihat_6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cihat murat
hocam bizim sokakta yeni binalara türknet fiber getirdi benim gibi mevcut müşteriler hala bakır kablodan hizmet alıyoruz tt üzerinden ne yapmam lazım bende binama fiber altyapı istiyorum binada dört daire var ikisi türknetli
bende çok denemiştim tt kullanırken ama bi türlü çektirememiştim sen çektirebilirsen helal olsun diyim 🤣

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
bende çok denemiştim tt kullanırken ama bi türlü çektirememiştim sen çektirebilirsen helal olsun diyim 🤣
valla kafaya takıcam en sonunda her gün ticket açıp telefonla arayacağım sapık gibi bende türknetliyim bende istiyorum fiberi üstelik en çok benim ihtiyacım var :D

Cihat_6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cihat murat
valla kafaya takıcam en sonunda her gün ticket açıp telefonla arayacağım sapık gibi bende türknetliyim bende istiyorum fiberi üstelik en çok benim ihtiyacım var :D
inşallah çektirebilirsin tt de baya denedim olmadı ama bide türknet de deniyeceğim burdada olmazsa gerçekten türkiyede internet açısından kıtlık var

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius

Bana ulasabilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,017
Üyeler
164,765
Son üye
nampeira
Top Bottom