Neler Yeni

Fiber olmayan bölgede Max upload hızı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Ünsal
Arkadaşlar türk Telekomdayim Türk telekomdan alt yapımı sorgulattigim zaman hiper net diyor 0.700upload aliyorum Türk telekomdan başka internet saglayicisina geçcez Turkcell milenicom turknet gibi yerlere geçsek mesela 100mbps lik paket alsak maksimum uploadi kaçı görür çünkü upload bana çok lazım veya Turkcell paketi önerir misiniz?

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
max ne kadar destekliyorsa onu alırsın yani ne kadar destekliyorsa o kadarlık al fazladan boş para ödemeye gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Ünsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
Eğer bölgede fiber yoksa diğer internet sağlayıcıları da Ttnet alt yapisi kullandiği için ttnetin verdiğinden fazlasını veremez, verdiğini iddia eden var ise şayet sizi boş bir porta yerleştiricektir , vaadettiği değerleri ilk başlarda alacaksinizdir sonra ağ fiber olmadiği ve yeni gelen müşterileride o porta kaydedeceklerinden ve internet aranizda bölüştürüleceğinden,, ilk sağlayıcında aldiğin max değer olan 0.7ye geri gelecektir :)

Alt yapi mağduru biri olarak söylüyorum bunu fiber yoksa uğraşmaya deymez

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Ünsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bölgede fiber yoksa diğer internet sağlayıcıları da Ttnet alt yapisi kullandiği için ttnetin verdiğinden fazlasını veremez, verdiğini iddia eden var ise şayet sizi boş bir porta yerleştiricektir , vaadettiği değerleri ilk başlarda alacaksinizdir sonra ağ fiber olmadiği ve yeni gelen müşterileride o porta kaydedeceklerinden ve internet aranizda bölüştürüleceğinden,, ilk sağlayıcında aldiğin max değer olan 0.7ye geri gelecektir :)

Alt yapi mağduru biri olarak söylüyorum bunu fiber yoksa uğraşmaya deymez
Abi öyle deme yaaa bak bi şekilde napip edip uploadimi yukseltmem lazım

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
ne kadar upload gerekiyor ? ne yapacaksınız

Merve

80+ Bronze
35 indirme 3 yükleme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yükleme başka türlü artmaz demi

Turknetin sitesinde 35 mbps yazıyor milenicom da 56mbps yazıyor türk Telekom da hipernet yazıyor
Kknkm bende aynısını alıyorum türknet al pişman olmassın

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
35 indirme 3 yükleme

Yükleme başka türlü artmaz demi

Turknetin sitesinde 35 mbps yazıyor milenicom da 56mbps yazıyor türk Telekom da hipernet yazıyor
Aynısı benim bölgemde gözüküyor Türk Telekom kullanıyorum bende 16 download 0,60 upload, Türk Telekom'da çalışan yakın tanıdığıma alt yapımı sorgulattım en fazla 21 download 1 upload desteklediğini söyledi. Yani Turknet'e geçsem aynı altyapıyı kullanıcak ve alabileceğim max hız 21 download 1 upload olacak o yüzden gerek duymadım.

106410

80+ Silver
Türknet müşteri hizmetlerini arayıp maksimum verebilecekleri hızı sorabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emirhan Ünsal
Bide bişey sorcam bina da 7 daire var ama internet sadece bende var şu port olayları falan ne oluyor ya

Top Bottom