Fifa 20 server cok yavas

Bir fifa oyununu 2 senede bir alacaksın ki yenilik göresin onun dışında önceki oyunla farkı yok
Malesef öyle.
fifa 21 zaten hic yenilik yok. 5 yeni özelik var. 2 tanesi tek oyun icinde.
gerisi fasa fiso

Bir fifa oyununu 2 senede bir alacaksın ki yenilik göresin onun dışında önceki oyunla farkı yok
Aynen öyle, fifa 18'in dlc'si gibi çıkarıyorlar 2 yıldır oyunları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Career mode adamdır.
Adamdır da yenilik getirmiyorlar hocam. Bu sene de getirmeyecekler forma/stadyum düzenlemeyi kesin.

Aynen öyle, fifa 18'in dlc'si gibi çıkarıyorlar 2 yıldır oyunları.
Fifa 20 de yine volta falan vardı hele de volta hikayede kendi karakterimin bir senaryo içinde yer alması aşırı hoşuma gitmişti ama kısa sürdü ve alex hunter kadar al benili değildi

Fifa 20 de yine volta falan vardı hele de volta hikayede kendi karakterimin bir senaryo içinde yer alması aşırı hoşuma gitmişti ama kısa sürdü ve alex hunter kadar al benili değildi
Volta veya fut hic oynamadim. Tek season bide antreman ortami.
zaten fifa 19 oyuncular hizliydi.
Fifa 20 yavas oldu baya.
Fifa 21 bu problemi yok etiler ve eski haline geri dönderdiler.
Kisacasi adamlar resmen dalga geciyor.
bana göre fifa 22 kadar gider. Ondan sonra belisiz

Fifa 20 yavas oldu baya.
Cidden bir tutturamadılar gameplay işini. Bence fifa 19 iyiydi, fifa 20'de çok sönük kalmış gameplay. Eğlenceli değil.

Fifa 20 yavas oldu baya.
19 dan 20 ye geçince dedim acaba benim gözüm mü yavaş algılıyor. Oyun hızını hızlıya aldım yine istediğime tam olarak ulaşamadım

Cidden bir tutturamadılar gameplay işini. Bence fifa 19 iyiydi, fifa 20'de çok sönük kalmış gameplay. Eğlenceli değil.
Fifa 20 oynarken ilk, resmen dedim controller kirik galiba.
harbiden oyun yavas

Ama inkar etmeyelim kariyer modu karakter özelleştirme baya gelişti fifa 20 de. Bilgisayarım olmasına rağmen günde en az bir kere ps4 te kariyer modunda oynayıp karakterin animasyonlarını falan izliyorum aşırı hoşuma gidiptr

Ama inkar etmeyelim kariyer modu karakter özelleştirme baya gelişti fifa 20 de. Bilgisayarım olmasına rağmen günde en az bir kere ps4 te kariyer modunda oynayıp karakterin animasyonlarını falan izliyorum aşırı hoşuma gidiptr
Onlari güzel yapmis.
ben fifa 21 gizli gameplay gördüm. Efso birsey menü kismi Animation

Geri