Ama Türk yapımı oyunlar genelde Türkiye'de daha ucuz.Yazık günah ya, yabancıların 50-60 birime aldıgı oyunları 400 birime almak bana cok koyuyor, hatta steam kuru sabit bile tutmasına ragmen bu kadar, yazık cok yazık
yine satislar az kalicak bence. gta 5 100 küsür milyon satiyor rdr2 26 milyon satiyor. gta 5 2015 yapimi rdr ise 2018. ama gta 5 gecen sene mi onceki sene mi 15 milyon satıyor tek basina.Az kaldi
Yok yok öyle sey mi olur. Fifa ayni sicak firin ekmek gibi satilicakyine satislar az kalicak bence. gta 5 100 küsür milyon satiyor rdr2 26 milyon satiyor. gta 5 2015 yapimi rdr ise 2018. ama gta 5 gecen sene mi onceki sene mi 15 milyon satıyor tek basina.
fifa değil ya cyberpunk.Yok yok öyle sey mi olur. Fifa ayni sicak firin ekmek gibi satilicak
Haaa okfifa değil ya cyberpunk.
abi benim aklımda süper fikir var sen bana 200 euro yolla 2 yıl sonra sana verdiğimde değerlenirHaaa ok
2 sene sonra sen o paraylan yok olursunabi benim aklımda süper fikir var sen bana 200 euro yolla 2 yıl sonra sana verdiğimde değerlenir
yok abi güven bana yolla sen hallederiz2 sene sonra sen o paraylan yok olursunbaris not found. Please again
Dolandırıcı o dikkat et Ertu abi.2 sene sonra sen o paraylan yok olursunbaris not found. Please again
Show tv ana haber. Baris wantedDolandırıcı o dikkat et Ertu abi.![]()